• 瀏覽: 5,156
  • 回覆: 78
+2
引用:
原帖由 ka626168 於 2017-5-22 10:46 PM 發表
唔撚係化,呢件垃圾有得留低?
人地財經專業資格, 點都好過hea曾, 我諗再冇人可以估錯數得過hea曾了

波叔好野

一樣用人唯柒,咁唔得掂更應連任啦

波叔係少數肯做野既局長,愈肯做就愈俾人踩係常識吧.

引用:
原帖由 shu7 於 2017-5-23 08:48 AM 發表

人地財經專業資格, 點都好過hea曾, 我諗再冇人可以估錯數得過hea曾了
又係,到時睇下有幾L準
最緊要肯使$,睇豪裝大宅就知有料到
睇下5年後9千億有幾多盛餘

引用:
原帖由 skyslammer 於 2017-5-23 09:05 AM 發表

又係,到時睇下有幾L準
hea曾估錯數之誇張程度, 堪稱人類有史以來之最, 唔使好L準, 只需要冇hea曾咁唔L準, 已經足夠贏十條街!!!

官邸翻新天經地義, 當初D人插佢任期短, 如果留任, 唯一插ge藉口都冇埋,  你就慳番啖氣la

btw, 要政府使錢ge係犯民, 只要唔搞全民退保, 盈餘唔會無端唔見緊截! 希望你都係反全民退保gala

引用:
原帖由 剛峰 於 2017-5-23 09:04 AM 發表

波叔係少數肯做野既局長,愈肯做就愈俾人踩係常識吧.
少數做柒野吧

引用:
原帖由 skyslammer 於 2017-5-23 09:05 AM 發表

又係,到時睇下有幾L準
大盈餘應係中央指令,無人敢郁。係要嚟穩定公務員軍心。計到舊制食糧平均每人九十歲命其實所餘無幾。
這個公開的秘密無人敢提,驚做成官民分化。要變,恐怕要舊制食糧班公務員及其配偶打柴得七七八八,尤其高級更甚。公務員過身配偶照食部份長糧。

引用:
原帖由 mrs.chanchan 於 2017-5-23 08:39 AM 發表
民意差不多包尾, 醜聞纏身, 又囤地又劏房, 其身不正, 竟然可以留低?!

林鄭你太令人失望了, 當初講到天花龍鳳, 現在連請個人都無得say.
參選時講左啦
政綱既野講既啫

非常欣賞波叔
忠誠 服從
犯民冇一個做到 全部見利忘義
狗咬狗骨

波叔 激擊死 黃絲

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2017-5-22 11:23 PM 發表

算把啦,近二十年,特首和高官們嘅質數,一浪比一浪。。。,
都係,自求多褔啦。
上面無能用,又不斷定用招拖死你,就係……

引用:
原帖由 pegypeg 於 2017-5-23 09:21 AM 發表
非常欣賞波叔
忠誠 服從
犯民冇一個做到 全部見利忘義
狗咬狗骨
周浩頂仲服從,理應做凸手

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]