• 瀏覽: 10,987
  • 回覆: 173
  • 追帖: 1
+5
我知點解雞昌今次咁落力要留係度! 雞昌一定要煮死梁振英,如果今鋪煮佢唔死,佢單緋磅案就輸能梗! 破產都似

呢條飯民學人講公信力?

引用:
原帖由 sos2288 於 2017-5-22 06:48 PM 發表
全城通緝涼雞娼
邊度可以野生擒獲條撚樣?

同C丫鬥,未夠班,連毒果加埋班造謠者,幾年都搞佢唔掂

引用:
原帖由 marawong 於 2017-5-22 06:18 PM 發表
喂十幾萬一個月,唔洗做,仲要惡L晒係人都吊得,呢d真係叫做有錢有權有勢,有咩e郁冇左議席邊掂呀,仲唔閃咩
又話受萬千市民既監督?

引用:
原帖由 lckis 於 2017-5-22 04:45 PM 發表

就立法會議員梁繼昌在調查UGL委員會存在明顯角色衝突一事,非建制派議員今午發表聯合聲明,繼續盲撐梁繼昌。不過市民眼睛雪亮,有聽眾今早在電 ...
自己向稅局投訴然後話稅局查緊CY咁撚樣都得??
我認為建制派日子真係過得太舒服了,人地示範晒比你地睇係點玩文革的,
你地仲唔做野?? 
即刻搵日去廉署舉報泛民有人收黑,
然後就立即在立法成立專案委員會調查,
呢家野大家鬥大聲之嘛

泛民發梁繼:龍門任我擺,你奈得我地何呀。

引用:
原帖由 bwah 於 2017-5-22 06:48 PM 發表
如果建制派係醒,就應該立即唔參予調查委員會! 等泛民自己玩能晒囉! 橫掂都無公信力!
同意。杯葛調查,玩大佢。

自話自說無意思, 喺角色存在利益衝突下, 毫無疑問公信力已受損...

引用:
原帖由 bwah 於 2017-5-22 06:52 PM 發表
我知點解雞昌今次咁落力要留係度! 雞昌一定要煮死梁振英,如果今鋪煮佢唔死,佢單緋磅案就輸能梗! 破產都似
誹謗單案,神仙難救....

引用:
原帖由 中國香港001 於 2017-5-22 06:55 PM 發表
同C丫鬥,未夠班,連毒果加埋班造謠者,幾年都搞佢唔掂
過多一個月卸任埋,CY全無束縛,戰鬥力可能仲勁

引用:
原帖由 mm170240279 於 2017-5-22 07:00 PM 發表
自己向稅局投訴然後話稅局查緊CY咁撚樣都得??
我認為建制派日子真係過得太舒服了,人地示範晒比你地睇係點玩文革的,
你地仲唔做野?? 
即刻搵日去廉署舉報泛民有人收黑,
然後就立即在立法成立專案委員會調查 ...
建制派唔齊心,唔醒目,又唔識打爛仔交

引用:
原帖由 ax7ax 於 2017-5-22 07:03 PM 發表
泛民發梁繼:龍門任我擺,你奈得我地何呀。
犯民做得太揚,當市民傻既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]