• 瀏覽: 8,060
  • 回覆: 129
+19
引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2017-5-22 05:08 PM 發表

邊使理由,做過一份,跟住一口咬定cy嗰份係假既就得
有乜好處?

引用:
原帖由 abol6 於 2017-5-22 05:23 PM 發表

立法局議員講親嘢就話要攞證據咁仲駛開會?
睇來你連雞昌幾時講係邊講都未知。

雞昌有今日

引用:
原帖由 辟易笑死人 於 2017-5-22 02:17 PM 發表
【UGL醜聞】梁繼昌堅持留調查委員會,  郭榮鏗:有種告晒我哋 ...
好難相信, 依D既幼稚無品又低劣膚淺的說話, 會出自一位律師界代表

引用:
原帖由 lam_km 於 2017-5-22 17:34 發表

有乜好處?
肥佬生果金於昌昌甩身後直接過戶

擺明政治逼害cy. 終要cy 入獄。老人家也看不過眼。

祖國請捉班仆街泛民,漢奸上北京。槍決算了。不容姑息。否則真是禍港禍國。

請深思。

引用:
原帖由 JK仔 於 2017-5-22 05:40 PM 發表

好難相信, 依D既幼稚無品又低劣膚淺的說話, 會出自一位律師界代表
唔駛奇怪,你要知個法律界代表係乜黨的,個黨的人有乜講唔出?

引用:
原帖由 abol6 於 2017-5-22 05:23 PM 發表

立法局議員講親嘢就話要攞證據咁仲駛開會?
開會?
原來宜家開會唔係立會入面開架?

原來雞昌係同記者開會,唔係同議員開會

梁振英呢招都好犀利,佢睇死梁繼昌一定唔肯退,所以而家先列哂論點出嚟,話梁繼昌有bias,調查結果一定有偏差,冇公信力,藉此減少對自己聲譽的影響。

我估吾到個郭律師成個爛仔叫陣要同人開片,香港真是未日啦!

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2017-5-22 06:05 PM 發表

開會?
原來宜家開會唔係立會入面開架?

原來雞昌係同記者開會,唔係同議員開會
其實無論在那兒和是否開會,議員也不應該亂說話,做壞榜樣

泛民查唔查同梁繼昌有無九噏係兩件事。你班友查十年八載,查到689坐監都唔代表梁繼昌講真說話。

建制快啲開調查委員會查現任和上任下泛民議員收黎智英錢啦!

2012年4月 陳淑莊 50萬
2012年4月 毛孟靜 50萬
2012年4月 涂謹申 50萬
2012年10月 陳日君 300萬
2013年11月 陳日君 300萬
2013年2月 李柱銘 30萬
2012年4月 四個政黨 (未透露名稱 ) 950萬
2013年6月 陳方安生 30萬
2013年7月 陳方安生 20萬
2014年1月 陳方安生 300萬
2013年6月 鄭宇碩 30萬
2013年6月 梁家傑 30萬
2013年10月 李卓人 50萬
2013年10月 梁國雄 50萬
2013年4月 朱耀明 20萬
2014年4月 朱耀明 20萬
2013年10月 民主黨 500萬
2013年10月 公民黨 300萬
2013年9月 香港民主發展網路 50萬
2014年6月 民主黨 500萬
2014年6月 公民黨 300萬
2014年6月 梁國雄 50萬
2014年4月 李卓人 100萬

引用:
原帖由 siutatbo 於 22-5-2017 14:44 發表
郭榮鏗跟雞昌講一次相同�說話囉? 無膽咩?  
呢班濕鳩佬同造謠日報班豬狗有乜分別

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]