• 瀏覽: 4,772
  • 回覆: 76
+5
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2017-5-22 01:24 PM 發表
挑, 講事實,落左台仲查條毛呀
有時係講要道理,現實係耐佢唔何,但最少要俾人知道真相。正如六四,南京大屠殺都過左咁耐,大家咪一樣要平反要追討。唔通過左就當冇發生?

引用:
原帖由 你個章 於 2017-5-22 01:38 PM 發表

有時係講要道理,現實係耐佢唔何,但最少要俾人知道真相。正如六四,南京大屠殺都過左咁耐,大家咪一樣要平反要追討。唔通過左就當冇發生?
平反六四??六四關你叉事??

繼續玩,玩到香港變九流城市

查到明日世界終結時.... 都唔使方有野査到

志在吸睛造噪音姐,而家拉布遊行無市場,唔係泛統有乜嘢做
從來連罷免啲監躉同流氓議員都永遠唔過到 2/3 門檻
點彈劾特首?
講嚟俾啲機油黃狗舐姐
果然 .... 要小心地滑

范淫咁緊張,顯示CY篤中佢地死穴

呢班泛民小丑政棍

其實"犯民"無天敵環境之下, 香港會唔出現"反犯民協會"? "盲反犯民行動"? 佢地做乜都反, 佢地去到邊就跟佢地反到邊, 食返自己D "盲反"後果.

梁振英在任,暴虐無道,生靈塗炭,百姓巴巴無渡日,這段可怕的香港歷史,有良知的市民,都不想提起,不敢忘記。

建議泛民每年到維園默哀一分鐘,提醒市民不要放鬆,抗爭要堅持到底。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-5-22 12:49 PM 發表

身兼數職唔緊要,最緊要係有冇同人打龍通姐  689梗係唔驚啦,咁多建制做委員幫佢打龍通(好似有7個咁多),冇左個西頂,重有個雞恩,柒頭堯。合力拉布等689離任都開始唔到查啦,講野。
你有權力玩操控議 ...
689有冇罪等法官判!並唔喺網工不停吹就有!
話L咗黃絲雙重標準㗎啦!
如果角色轉換身兼數職嘅喺建制派又睇下D黃絲點講!?

引用:
原帖由 123people 於 2017-5-22 07:19 PM 發表
梁振英在任,暴虐無道,生靈塗炭,百姓巴巴無渡日,這段可怕的香港歷史,有良知的市民,都不想提起,不敢忘記。

建議泛民每年到維園默哀一分鐘,提醒市民不要放鬆,抗爭要堅持到底。
中毒太深😁

引用:
原帖由 賢豬 於 2017-5-22 07:29 PM 發表

中毒太深😁
看不見嗎?市民的憤怒已到達頂點,泛民與市民同心同德,同坐一條船,好應該把握這機會,為香港人出這口污氣!

引用:
原帖由 百厭超人 於 2017-5-22 07:21 PM 發表

689有冇罪等法官判!並唔喺網工不停吹就有!
話L咗黃絲雙重標準㗎啦!
如果角色轉換身兼數職嘅喺建制派又睇下D黃絲點講!?
E家西頂同689打龍通身為公職人員行為失當,你講下你點睇先啦?宣誓慢D都話DQ,幾百個posts,五毛全體出動,雙重標準?
689想轉移視線,建制立刻附和,五毛係各大討區亦都開工,line to take 做得幾好。但件實在太露骨明顯,五毛點兜都冇用

香港越亂

泛民就越多油水

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]