• 瀏覽: 4,789
  • 回覆: 76
+5
全世界等緊 梁繼昌 幾時辭職

引用:
原帖由 將軍抽兵! 於 2017-5-22 12:26 AM 發表
  • 民主派會議(G26)今午召開會議後,決定向特首梁振英提出彈劾,認為梁振英剩下的任期雖然不長,但基於事態嚴重,有必要提出動議。公民黨郭榮鏗稱,在建制派護航下,相信難以通過動議,但認為需要留下永遠的紀錄, ...
  • 泛民已完班仆街真係食飽冇事做,成日做D抺黑政府拖累香港的事而唔係好好為香港民生做野。
    唔講其他,醒少少都知道,如果Cy真係如雞昌所講咁俾外國調查緊,雞昌只要係法院拿出證據來,Cy就已經輸著官司,到時相信大部分港人都自然認為Cy係UGL呢件事上有問題,而唔係一而再要法院延期,仲使乜垃圾會成立乜叉委員會去調查?由此可知,雞昌只係亂說而已,依家俾人告先知仆街,才要成立一個乜委員會來調查。

梁振英打擊港獨,這次就看看有多少港獨政黨攻擊梁振英吧。

個隻3白眼都白癡嘅,離開公司就無權,和積S o咖啦!重攬住個公司名招搖撞騙!

引用:
    原帖由 香港雞蟲 於 2017-5-22 09:49 AM 發表
    係有料就唔駛查咁耐都係得個............. 查字
    係唔夠料呀!所以咪要查囉。查到夠料咪拉囉,如果夠料就唔洗查係拉啦,唔係咁都要問呀! 香港E家真係好奇怪,明明係錯就話啱,明明簡單邏輯都要問。

引用:
    原帖由 百厭超人 於 2017-5-22 10:49 AM 發表

有料嘅就一早查到啦,查咗成兩年乜證據都冇,淨喺識砲咀!犯民正廢柴!
    乜有查過咩?時間就過左兩年,但建制唔俾過特權法,西頂,雞恩,柒堯幾條梁狗右係委員會兩次會議一味拉布,連契仔俊都屌9佢地,你話有乜辦法查到野呀!咁能有把炮右講到自己冇問題咪俾特權法過等調查委員會有法律效力去查囉,身冇屎就點查都唔怕啦,唔係驚吖嗎?

引用:
    原帖由 lam_km 於 2017-5-22 11:56 AM 發表
    梁振英打擊港獨,這次就看看有多少港獨政黨攻擊梁振英吧。
    果然引去港獨問題,689食過返尋味?想做人大主席?唔好次次都俾人諗到你地想點行呀!

引用:
    原帖由 lrr174 於 2017-5-22 11:52 AM 發表
    全世界等緊 梁繼昌 幾時辭職
    我諗等緊睇梁震英俾人拉既會多D囉

引用:
    原帖由 razcphae 於 2017-5-22 10:58 AM 發表
    大家繼續玩啦,等香港沉輪
    你個相頭好似屈小姐,好能難頂
    梁震英, E位屈小姐同你講野呀!收野呀!

引用:
    原帖由 你個章 於 2017-5-22 12:12 PM 發表

果然引去港獨問題,689食過返尋味?想做人大主席?唔好次次都俾人諗到你地想點行呀!
    原因太明顯了。

引用:
    原帖由 ka626168 於 2017-5-22 07:14 AM 發表
    這世上叫得到泛黃議員做事的,應該非凡人1黑金傳媒大亨莫屬。
    係咪有黑金傳媒大亨叫泛民議員做事就唔知啦!但梁震英就叫緊民賤聯副主席幫佢使橫手影嚮他人查佢貪污就人人都講緊啦

彈劾特首是港獨政黨對梁振英的最後攻擊。

無事生非,小事化大果然係呢班扑街冚家鏟的核心價值。

浪費時間

引用:
    原帖由 lam_km 於 2017-5-22 12:17 PM 發表

原因太明顯了。
    唔用E招轉去港獨問題,點向中共交代,中共最忌港獨問題,689一提出,中共乜9都會應承佢,佢個副主席都係咁呃番泥。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]