• 瀏覽: 10,189
  • 回覆: 145
+12
引用:
原帖由 馬沙少將 於 2017-5-21 10:06 PM 發表
個個都玩行政手段,以為咁樣就可以大撚晒
犯民玩手段係好叻,但難為咗市民既民生福祉....

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2017-5-21 10:07 PM 發表
CY勁。
唔知CY下一步會點呢?

引用:
原帖由 dummy832 於 2017-5-21 10:10 PM 發表
建制多On9又一例証,UGL事件上立法會議大部份有講過自己立場(又相信又唔相信689),咁咪嗰撚嗰都唔做得
你唔同意譚香文?

引用:
原帖由 東方紅 於 2017-5-21 10:12 PM 發表
告到雞娼破產,自動DQ。
佢似乎賭白頭片,又唔肯認衰,應該冇教好瞓。

引用:
原帖由 lckis 於 2017-5-21 10:03 PM 發表

佢唔回應,CY就日日出招,攞晒話語權,佢會好蝕底...
身有屎點敢回應😊cy光明磊落,唔怕公正情況下查清楚表清白,重點公平公正,俾人屈當然唔得

引用:
原帖由 beegeejk 於 2017-5-21 10:15 PM 發表
雞昌火燒后欄 好快爆菊花
佢唔肯認衰,只會越輸越大鑊....

引用:
原帖由 賢豬 於 2017-5-21 10:18 PM 發表
雞昌正小人,自編自導屈9人
以為呃到人,點知俾CY踢爆,而家冇聲出

引用:
原帖由 lckis 於 2017-5-21 10:33 PM 發表

你唔同意譚香文?
只要唔係建制狗,就會有個人意志同判斷

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2017-5-21 10:25 PM 發表

跟本黃絲同狗冇乜分別
師兄好坦白

引用:
原帖由 賢豬 於 2017-5-21 10:42 PM 發表

身有屎點敢回應😊cy光明磊落,唔怕公正情況下查清楚表清白,重點公平公正,俾人屈當然唔得
佢唔回應,市民就更難信任佢,會質疑調查既公正性

黎厠英聞到羅味。

引用:
原帖由 dummy832 於 2017-5-21 10:10 PM 發表
建制多On9又一例証,UGL事件上立法會議大部份有講過自己立場(又相信又唔相信689),咁咪嗰撚嗰都唔做得
泛民批評周浩鼎,話佢失去「不偏不倚中立性」。而家梁繼昌又有冇「不偏不倚中立性」呢?

引用:
原帖由 lckis 於 2017-5-21 11:13 PM 發表

泛民批評周浩鼎,話佢失去「不偏不倚中立性」。而家梁繼昌又有冇「不偏不倚中立性」呢?
d人係屌阿頂無誠信,阿頂政治生涯基本上已玩完

引用:
原帖由 dummy832 於 2017-5-21 11:16 PM 發表

d人係屌阿頂無誠信,阿頂政治生涯基本上已玩完
你冇答問題。
係咪承認有雙重標準?

一隻冇腦傻仔昌, 搞到犯民賤狗港奸個個變晒白痴冇方向... 明目張膽雙重標準當閒事, 當香港愚民蠢到冇晒腦了...

傻仔昌賴死唔走, 犯民賤狗港奸要死撐扮有義氣和公義啊... 肉酸到呢...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]