• 瀏覽: 21,294
  • 回覆: 334
+6
引用:
原帖由 任展鑾. 於 2017-5-19 11:37 AM 發表
特首梁振英被揭與民建聯立法會議員周浩鼎打龍通,利用周向立會調查UGL專責委員會提出其個人意見。捲入梁...

辭埋議席啦:fs ...
689 繼續做特首 ... 哈哈

周浩鼎己失去做議員意志

自己都悍圍唔到自己職責
丟哂議員呢個牌頭的臉

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2017-5-19 11:47 AM 發表
周浩鼎己失去做議員意志

自己都悍圍唔到自己職責
丟哂議員呢個牌頭的臉
確是無乜用

咁幾時到梁繼昌跪低?

睇個作者初穚名字寫CEO-SA就知份野根本系特首辦寫完交比佢去提出.
之後有野修改HIGHLIGHT比佢知改左乜野.佢豬到轉傳都唔識做.甚致可能無打開過......
我系689都換人啦,豬到咁.

引用:
原帖由 陳晴 於 2017-5-19 12:05 PM 發表
睇個作者名字寫CEO-SA就知份野根本系特首辦寫完交比佢去提出.
之後有野修改HIGHLIGHT比佢知改左乜野.佢豬到轉傳都唔識做.甚致可能無打開過......
我系689都換人啦,豬到咁.
蠢同懶

係好難救

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2017-5-19 11:37 AM 發表
特首梁振英被揭與民建聯立法會議員周浩鼎打龍通,利用周向立會調查UGL專責委員會提出其個人意見。捲入梁...

http://static.apple.nextmedia.com/images/e-paper/20170519/large/1495164676_7cd2.jpg

辭埋議席啦:fs ...
犯民慢慢玩
呢個調查委員會只有個半月了

呢個委員會做唔做都罷啦,又冇實權,泛淫自己都唔上心入委員會啦,你估好似毒果啲冚家鏟唔做有屎食咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]