• 瀏覽: 4,067
  • 回覆: 23
為什麼有一D香港人咁幼稚會信阿爺唔知道凸手UGL件事係乜呢??
阿爺根本唔會理呢班人講乜野,亦都咁講成件事沒貪污成分,只係有心人無野好講
有人全心搵錢就真,尤其社會最頂層的人最上心..........

那些不是真香港人!

如果信美國,美國會俾香港新一個產業發展經濟,我會去信。可惜美國只想支持香港既遊行抗議業。

郭文x都話香港有幾千個錦衣衛(我個人覺得無先係奇)
只係阿爺用你果陣咪保你
唔用你果陣咪曾生咁下場lo

得閒就返睇大陸果D<<雍正皇朝>>,<<大明皇朝>>啦

幼稚

反中能 多白痴智障社會失敗者,統治你地班能樣既又係阿爺, 你地有咩資格講信阿爺既人系幼稚?

你地班反中垃垃,革命成功後先係到吠啦! 死 能 樣 !

為什麼有一D香港人咁幼稚會信洋爺爺

引用:
原帖由 mk0010553312 於 2017-5-18 10:36 PM 發表
如果信美國,美國會俾香港新一個產業發展經濟,我會去信。可惜美國只想支持香港既遊行抗議業。
有產業美國佬都留番自己搞啦
香港唯一有so就係索羅斯咁狙擊港股cap水
可惜佔中又推唔冧大市
錢又駛咗咁多

引用:
原帖由 topsmac2 於 2017-5-18 01:28 PM 發表
為什麼有一D香港人咁幼稚會信阿爺唔知道凸手UGL件事係乜呢??
阿爺根本唔會理呢班人講乜野,亦都咁講成件事沒貪污成分,只係有心人無野好講
有人全心搵錢就真,尤其社會最頂層的人最上心..........:smile_3 ...
信你阿爺梗係幼稚啦!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-5-18 04:30 PM 發表
那些不是真香港人!
同你一樣。

唔信阿爺,就改信桑達斯上校、麥當勞叔叔?!

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2017-5-19 04:41 PM 發表
反中能 多白痴智障社會失敗者,統治你地班能樣既又係阿爺, 你地有咩資格講信阿爺既人系幼稚?

你地班反中垃垃,革命成功後先係到吠啦! 死 能 樣 !
一定要盲目信賴統治者?師兄快移民北韓。

只有反中能樣盲目反中

死垃圾反中能, 留系中共統台既中國香港做咩能野?你好信統治者呀?
死反中能樣,移民去美國做真美國人,好唔留系中國香港做假西啦!
引用:
原帖由 caledis 於 2017-5-20 08:02 PM 發表

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2017-5-20 11:13 PM 發表
只有反中能樣盲目反中

死垃圾反中能, 留系中共統台既中國香港做咩能野?你好信統治者呀?
死反中能樣,移民去美國做真美國人,好唔留系中國香港做假西啦!
點解要信統治者?美國有過半嘅唔信侵侵,有乜問題?

留係香港點解一定要信共產黨?

引用:
原帖由 caledis 於 2017-5-20 08:02 PM 發表

但亦不一定要盲目反對統治者

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]