• 瀏覽: 32,257
  • 回覆: 236
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 refugee 於 2017-5-18 11:01 發表
財困�隉A搵e借e還咪搞掂囉,仲可以買好多靚鏡頭添,駛唔駛�人條命啊?

香港人真係好兇殘啊!
退左休,無工作,無收入。又無物業,邊間會借?

凶宅+1
跳樓最少跌三成價,凶殺死於屋內,跌五成。。。

租樓唔好搞到人啦唔該

同一層跌兩三成

係俾AA害死!

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2017-5-18 11:03 AM 發表

財仔可解困呢句說話都講得出

同叫雞要處女一樣
最L好笑電視廣告拍到財仔好似天使咁。。。哈哈

Rip...其實66碎,早死10年8年,冇乜所謂,不過,殺人就真罪孽。。。仲要整到凶宅及凶池。。。

港府支援不足!

引用:
原帖由 東方紅 於 2017-5-18 12:20 PM 發表

五毛係窮的,但慘得過大把人仲要打藍絲五毛的工,真係情何以堪?
係咩?係咪嗰d為左幾百都要出黎日曬雨淋扮撐政府嘅死窮鬼?

引用:
原帖由 吾係中國人 於 2017-5-18 10:54 AM 發表
將軍澳發生倫常慘劇,男子疑因財困不想連累妻子,竟下毒手涉嫌將妻子勒死後,再由寓所跳樓身亡。警方將案件列作謀殺及自殺案,交

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170518/photo/bkn-20170518022835614-0518_00 ...
死咗
一了百了?

引用:
原帖由 吾係中國人 於 2017-5-18 10:54 AM 發表
將軍澳發生倫常慘劇,男子疑因財困不想連累妻子,竟下毒手涉嫌將妻子勒死後,再由寓所跳樓身亡。警方將案件列作謀殺及自殺案,交

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170518/photo/bkn-20170518022835614-0518_00 ...
六十六歲仲租樓住,自己冇物業(有物業就賣樓還債啦),都幾慘,又唔識諗走去玩高風險投資(一定係高風險蝕到要填倉先頂唔順,如果普通俾人呃左一百幾十萬,最多咪報警上東張西望喊),話唔想連累老婆,但又殺左佢,咁算唔算累左佢?現在上下三層銀行估價打折,會所泳池唔敢游,業主俾佢累死。

引用:
原帖由 for158 於 2017-5-18 12:10 發表
業主最慘
好應該死者家人買返業主層樓。

AA係千古罪人!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]