• 瀏覽: 32,266
  • 回覆: 236
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 飛機場3 於 2017-5-18 11:19 AM 發表
冷血政府!借法行兇!港民命薄!孽行綿綿!
港府點「借法行兇」?

引用:
原帖由 吾係中國人 於 2017-5-18 10:54 AM 發表
將軍澳發生倫常慘劇,男子疑因財困不想連累妻子,竟下毒手涉嫌將妻子勒死後,再由寓所跳樓身亡。警方將案件列作謀殺及自殺案,交

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170518/photo/bkn-20170518022835614-0518_00 ...
好釆唔系天水圍,咪比人又話……

引用:
原帖由 飛機場3 於 2017-5-18 11:19 AM 發表
冷血政府!借法行兇!港民命薄!孽行綿綿!
又關政府事

妻無辜

引用:
原帖由 Ch_Palmer 於 2017-5-18 11:00 AM 發表
自佔中後,藍絲已經俾黃絲搞到癲鳩左!
癲咗先會周圍見到藍絲~

引用:
原帖由 King2017 於 2017-5-18 12:54 PM 發表
個個星期都飛十個八個政府還係冇視!
又唔系政府叫佢租層樓,兩公婆可以租間房唔得呀,

引用:
原帖由 Joeycky 於 2017-5-18 11:06 AM 發表
唔想連累妻子就殺妻子,什麼道理,不如做大龍鳳離婚好過。
唔想老婆受累,但係就殺咗佢。。。

都唔知依個男人啲咩邏輯嚟

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2017-5-18 04:41 PM 發表
政府放咁9多大陸人落黎香港爭屋、爭飯碗.............害死本土香港人..............
乜叫做本土香港人,上街遊行,日日唔使使果啲呀?

有d人唔識睇送食飯,無錢咪租湯房住先

引用:
原帖由 Ch_Palmer 於 2017-5-18 11:00 AM 發表
奇怪, 你又知佢係藍絲?

憂連累家人?而家直頭殺自己老婆,完全唔合理,呢啲根本係報紙佬作得就作,根本唔係真正原因

引用:
包括你個傻仔雖

引用:
原帖由 maxchanhkg 於 2017-5-18 11:46 AM 發表

黃絲無黑金收 生存唔到 好正常,下個到你,食定花生
食花生都食死你個死藍絲怪

個業主慘了!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]