• 瀏覽: 61,638
  • 回覆: 403
  • 追帖: 3
+20
人生不如意事 十常八九

引用:
原帖由 chaolininin 於 2017-5-18 12:32 PM 發表
毒果又想作聞賴政府不理,基因遺傳,想賴乜???
咩都話人地作新聞, 醫學知識, 你識條鐡咩!!

引用:
原帖由 無色暴雨 於 2017-5-18 01:08 PM 發表

成日有人問「佢點點點,做乜仲要生?」香港係咪即將興起優生主義?
你係唔係有病? 唔生個有遺傳病既細路出黎叫做優生主義? 你唔洗怕喎,  你IQ 低唔係遺傳病, 一定唔會俾人終止懷孕

其實阿二中了
再驗話冇事,都唔好再博阿三出世啦!
害阿三受苦

蘋果日報慈善基金

大L把

http://hk.charity.nextmedia.com/site/index.php

電 話 : 29908688 傳 真 : 23076307

引用:
原帖由 曹木各 於 2017-5-18 10:51 AM 發表

有藥冇錢醫

引用:
原帖由 pangniki 於 2017-5-18 12:40 PM 發表
全家食毒果報應
你係大陸食的水果就真係最毒喇,快打多D,賺多D,落哩香港食好嘢喇

引用:
原帖由 care9394 於 2017-5-18 12:42 PM 發表
有遺傳病重要生小朋友,重問人點解選中你, 仆街啦
之前根本唔知係遺傳病

鬧人點解仲要生的有無睇內文...
第一個無事... 第二個出事時醫生只係認為佢HUS (不關基因事) ...人地先生第三個... 原來醫生搞錯... 驗左先知原來係基因病....  做乜鬧人??

唉!兩個小朋友好可憐....

其實唔生小朋友係咪唔得, 有冇遺傳病又唔CHECK清楚, 根本就係害左小朋友一世

有遺傳病就唔好連累下一代,仲問人點解!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]