• 瀏覽: 33,765
  • 回覆: 348
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 曹木各 於 2017-5-15 02:08 PM 發表
http://static.apple.nextmedia.com/images/e-paper/20170515/large/1494826499_4c2b.jpg

民建聯周浩鼎被揭與特首辦「打龍通」,任由特首辦修改其向立法會調查梁振英收取UGL公司5千萬事件專責委員會的研究範圍 ...
毒果一向作風。
聽聞,內幕,假設。証據就永遠欠俸。消息來源就是秘密。故仔就作到 有聲有色。

信一成都死。

仲UGL. 仲有舍半月就退休, U到幾時呀. 真係UG 條L.

引用:
原帖由 yipb1 於 2017-5-15 04:54 PM 發表

看#67
交比律師處理即係冇講過

毒果新聞,信果個都白痴x2

引用:
原帖由 曹木各 於 15/5/2017 14:17 發表
官官相衛,垃圾頂
你除了整天在此呻吟外,還可做些甚麼實事?

過埋7月1號時辰到
點救都救佢唔到

引用:
原帖由 pk_man_11 於 2017-5-15 05:34 PM 發表

交比律師處理即係冇講過
你有無告過人架?
講都係係庭上講架啦
係呢?梁振英入紙法庭排期未?
拿 有消息分享下 都咁耐囉
斷估梁振英唔會縮掛

中國政府

莫須有,只要信不要問,信毒果得Cancer

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2017-5-15 14:35 發表

吔蕉吔到咁L肉酸
你吔蕉個樣好L靚㗎?

除左UGL都係UGL

引用:
原帖由 曹木各 於 2017-5-15 02:17 PM 發表
官官相衛,垃圾頂
哦,泛民屌官官相衛:
(1)公民黨就係因為屌政府官官相衛為理由,於是係2001年利用雙非鼻祖莊豐源案,去搞出單雙非居港權,引90萬大陸盲流移民嚟棟鳩香港人;

(2)公民黨話因為政府官官相衛,所以公民黨又係2012年發動28萬菲印女傭居港權官司,去逼迫香港人接受菲印女傭及其家人入籍移民香港;

(3)原來要屌政府官官相衛,所以民主黨係2013年去告香港福利署,幫新移民棟鳩香港納稅人庫房,俾出新移民入境既享全額現金綜援及公屋福利,轉架大陸無照顧貧民既責任到香港人頭上,以懲罰特區政府官官相衛;

(4)公民黨又話最衰政府官官相衛,所以公民黨又去搞難民聲請棟鳩香港政府,將南亞假難民輸入香港食福利去奄鳩香港人!

呢個就係你所指既“官官相衞” 為理由,所以公民黨及一眾泛民三翻四次出賣香港人,去搞單雙非居港權/菲傭居港權/新移民入境即享福利/南亞假難民聲請,以棟鳩折磨香港人為手段去証明自己反對官官相衛.

你班泛民黃巾賊就係港奸!

引用:
原帖由 kof2002um 於 2017-5-15 02:19 PM 發表
毒果咁都知? 仲唔報警? 偽造文件好大罪架.

其實WORD FILE 可以SET 做read only.
有腦都唔會睇毒果啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]