• 瀏覽: 9,259
  • 回覆: 32
陸厘搭港鐵有位都唔坐要坐大脾好enjoy,但用于袋物件佔3~4個位,自私兼冇教養!

呢D香港都常見

又無犯到人,有乜好影呢

有空位無所謂啦, 仲有, 倒影中係咪影埋自己?

關你咩事呢= =香港大把都呢D人啦

引用:
原帖由 socialwong 於 2017-5-15 12:14 PM 發表
又無犯到人,有乜好影呢
側目。影響市容

大把位有咩問題?你話佢係陸呢啫,有咩證明?冇人,做人就放鬆啲,睇開啲啦,冇啲正能量。

wah 鏡頭要好好保養丫

始終係公眾地方,座位唔應該咁坐,學識尊重,為人為己。

引用:
原帖由 東方紅 於 2017-5-16 07:33 PM 發表
大把位有咩問題?你話佢係陸呢啫,有咩證明?冇人,做人就放鬆啲,睇開啲啦,冇啲正能量。
通常睇呢樣唔順眼, 個樣唔順眼, 大多都係跟不上時代步伐, 年紀稍大的一輩

引用:
原帖由 偷野用 於 2017-5-16 11:53 PM 發表

通常睇呢樣唔順眼, 個樣唔順眼, 大多都係跟不上時代步伐, 年紀稍大的一輩
我覺得冇咩分年齡層的,年紀較大比較少咁樣放人上網,年紀大多數恃老賣佬,一係開口話,或者鬧,見唔少,陰陰濕濕呢埋唔敢出聲,做鍵盤戰士上人網既,大多數係咩人,大家心照。除非咁,佢地人多勢眾時又唔同做法,成日見啲三五成群既響地鐵追逐,飲酒大聲喧嘩。

引用:
原帖由 東方紅 於 2017-5-17 12:07 AM 發表

我覺得冇咩分年齡層的,年紀較大比較少咁樣放人上網,年紀大多數恃老賣佬,一係開口話,或者鬧,見唔少,陰陰濕濕呢埋唔敢出聲,做鍵盤戰士上人網既,大多數係咩人,大家心照。除非咁,佢地人多勢眾時又唔同做法 ...
影此相的人肯定係年紀稍大, 因為倒影佢影埋自己, 可能佢唔知相片可以較光

引用:
原帖由 偷野用 於 2017-5-17 12:14 AM 發表

影此相的人肯定係年紀稍大, 因為倒影佢影埋自己, 可能佢唔知相片可以較光
咁我要單撈落嚟睇下先。

引用:
原帖由 偷野用 於 2017-5-17 12:14 AM 發表

你啱,原來仲有個在隔離。

應該即時直指其非

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]