• 瀏覽: 4,561
  • 回覆: 18
你即係讚成梁特告所有誹謗佢嘅人啦。又見黃絲的雙重標準。

黃絲就厲害啦,天天搞屎棍因為自以為有公民黨大律師撐腰。 正常人都唔喜歡天天上法院浪費時間啦。 黃絲不同, 佢地唔正常。

引用:
原帖由 lindachung4ever 於 2017-5-15 00:53 發表

點同呢!何君堯律師又唔係特首。特首好撚「超然」。何君堯律師唔撚「超然」。你唔係認為何君堯律師同特首一樣咁「超然」掛?特首唔會同意囉!
果然係黃絲雙重標準的歪理。特首唔係何君堯,何君堯都唔係特首,但都係俾人誹謗的人。你唔係認為人有唔同等級呀!同樣俾人誹謗,一個可以告,另一個唔可以。

引用:
原帖由 lindachung4ever 於 2017-5-15 19:40 發表

http://www.bbc.com/zhongwen/trad ... _xiaoming_responses

香港特首梁振英:特首地位「確實是超然」

香港中聯辦主任張曉明周六發表的「特首超然三權論」繼續發酵,周三早上行政 ...
地位超然,但人權平等,無知就是可怕。

引用:
原帖由 lindachung4ever 於 2017-5-15 20:44 發表

地位超然,即係權力同責任都同其他人不同,無知就是可怕。
乜你認為唔同嘅人應有不同的人權,如果係,你己經不屬於香港人的價值觀,同獨裁政權的狗奴才無分別。

引用:
原帖由 lindachung4ever 於 2017-5-15 22:58 發表

當然啦!例如你有用手機上網嘅權利,赤柱監獄服刑人仕就冇。人人唔同。
你唔認同平等人權,已經背叛咗香港的核心價值,背叛咗港人。

引用:
原帖由 lindachung4ever 於 2017-5-15 23:26 發表

吓?咁男人愛女人可以同個女人結婚,但係男人愛隻狗唔可以同隻狗結婚,又係咪背叛香港人呢?香港人買樓俾一份印花稅,大陸人買同一個單位要俾兩份印花稅,又係咪背叛香港人呢?你識唔識㗎?
扯去人狗關係,買樓,九唔搭八,都掩飾唔到你走狗,港人叛徒的本質。
問你認唔認同人權平等,特首係唔係可以告誹謗佢嘅人,係定唔係啊?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]