• 瀏覽: 3,028
  • 回覆: 34
+3
中大男生疑take嘢宿舍裸跑,圖強姦女生兼偷手機被捕。現場是沙田香港中文大學士林路陳震夏學生宿舍,2至6樓是女生宿舍,男生宿舍則由7至9樓。消息指,今日凌晨,2男1女韓國籍交流生於中大圖書館附近懷疑吸毒,期間有人疑「High大咗」,將同行女生帶回上址一個房間,企圖將女生的褲褪下,惟遭女生反抗。有人隨即全身赤裸離開房間,再闖入另一個學生的房間,偷走一部手機,物主發現報案。

香港XX化喇 周街強姦

泡菜狗又食狗肉 又索野 又偷野
中大校長正垃圾 送個女泥讀大學
搞到差L D比人強姦
甘做乜L野收甘貴學費喇
吾L該哂喎張超雄
吾L該哂喎689

將佢送去北韓比肥仔恩啦

如果我係肥仔恩
即刻掟幾十次導彈去隔離啦
又吾學中國而家人地排韓反韓
如果條食狗泡菜能係大陸?活埋左係地底啦一早

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170509/mobile/bkn-20170509053448222-0509_00822_001.html

[ 本帖最後由 迷名 於 2017-5-9 03:08 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

好正常姐 一年有幾單啦

引用:
原帖由 迷名 於 2017-5-9 12:49 PM 發表
香港中文大學有學生疑吸食毒品後失常裸跑,更衝入女生宿舍意圖不軌。現場是沙田香港中文大學士林路陳震夏學生宿舍,2至5樓是女生宿舍,男生宿舍則在6至9樓。今日凌晨4時許,一名全身赤裸男生,被發現在宿舍裸跑,先後 ...
迷名爸俾醫生切錯腳

上海都有、北京都有、天津都有

五毛話唔理你港大,中大,乜大都一定係黃絲架啦。藍絲全部都唔識字所以讀緊書既都唔會係藍絲

引用:
原帖由 rabbit13 於 2017-5-9 01:12 PM 發表

迷名爸俾醫生切錯腳
迷爸糖尿病腳有爛肉要切 is ok

但醫生切完 先話無皮植
然後切到淨番條筋
又話可以用佢醫院d 敷料 時間兩星期
如果吾好就切
當時醫生態度不知所謂眼神漂浮新仔醫生
因為迷爸一直消肉醫院無野食 係醫院實死無生

之後我同迷媽幫佢出院 搞左一輪
(每日換紗布洗傷口 每日見度條筋係度)
(過程複雜艱難)
而家好左六七成 見步行步

而且係醫院途中  有良心護士暗中透露
醫生曾經切一個爛腳病人 切斷左人地條筋

而且醫生仲要串串哄甘講風涼話
大陸連腎 肝都有得賣
何況人皮 大陸大把

佢吾係切錯腳 係亂切 又無交帶
切完肉先知無皮植 甘你甘心急切泥做乜
果陣好吾方便 又怕佢傷口感染

大學生都吸毒, 世風日下

引用:
原帖由 迷名 於 2017-5-9 01:24 PM 發表

迷爸糖尿病腳有爛肉要切 is ok

但醫生切完 先話無皮植
然後切到淨番條筋
又話可以用佢醫院d 敷料 時間兩星期
如果吾好就切
當時醫生態度不知所謂眼神漂浮新仔醫生
因為迷爸一直消肉醫院無野食 係醫院 ...
個別醫生真係害人不淺

咁迷爸現在可以行路嗎

香港中文大學有學生疑吸食毒品後失常裸跑,更衝入女生宿舍意圖不軌。

吸食左硬性毒品?

而家 d 大學生真係不 L 知所謂

引用:
原帖由 深夜港灣 於 2017-5-9 01:29 PM 發表
大學生都吸毒, 世風日下
啲二世祖

似食左春藥多d

中大咁支持攪基可能有件基民想攪佢落左春藥怎知走失左

點解會報警架?乜唔係校方口頭警告了事架咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]