• 瀏覽: 10,554
  • 回覆: 130
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-4-30 01:04 發表

再說一次:最喜歡對著你這種自以為懂其實只識皮毛但又愛吹的人,過隱,歡迎下次再來
係架,正如某師兄話齋 同啲“唔識分反射散射又去講匿蹤,舊式航電無BVR的又勁過有BVR,講講下飛機又搬龍門去講船……”啲智將比,小弟簡直同十級軍盲無分別。

你話我識皮毛我都覺我高攀左,你繼續自hi 吧😥

引用:
原帖由 chavez 於 2017-4-30 01:38 AM 發表

係架,正如某師兄話齋 同啲“唔識分反射散射又去講匿蹤,舊式航電無BVR的又勁過有BVR,講講下飛機又搬龍門去講船……”啲智將比,小弟簡直同十級軍盲無分別。

你話我識皮毛我都覺我高攀左,你繼續自 ...
正題不敢/無力再回,東拉西扯,仍想撈點面子,難看

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-4-30 02:09 發表

正題不敢/無力再回,東拉西扯,仍想撈點面子,難看
日本舊戰機係垃圾,新戰機未FOC。老解各型飛機比日本先進,唯一威脅係美軍嘉手納的18th Wing,好多都一早講左。你扮睇唔到然後自己打飛機者,我都係配合觀摩而已😂

引用:
原帖由 chavez 於 2017-4-30 02:24 AM 發表

日本舊戰機係垃圾,新戰機未FOC。老解各型飛機比日本先進,唯一威脅係美軍嘉手納的18th Wing,好多都一早講左。你扮睇唔到然後自己打飛機者,我都係配合觀摩而已😂
"日本舊戰機係垃圾" ,"老解各型飛機比日本先進"

可惜可惜,你巳由原本還算有點講實事講技術變至現在如典型中國軍盲的亂叫口號,又多一個被挫敗亂智的

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-4-30 02:32 發表

"日本舊戰機係垃圾" ,"老解各型飛機比日本先進"

可惜可惜,你巳由原本還算有點講實事講技術變至現在如典型中國軍盲的亂叫口號,又多一個被挫敗亂智的
美軍戰機對老解是威脅,但低配奄割版的。日自專用機是垃圾,F15J Kai無幾多架, F2 短腳航電舊無錢升級,F35 未有戰力,心神係驗正機……

以上眾人皆知,但你都要射到一地都係喎…… 我阻止唔到😢,好心你唔好成日高攀美國啦,都唔同級別。高攀完又唔係真係打得~

引用:
原帖由 redsoon 於 2017-4-30 01:00 AM 發表

看到了

分列了

漢奸能夠單性百繁殖,

重叫自己做清
民粹確係共產黨保持統治既最好方法,一陣攞美國,一陣攞日本,一陣攞台灣出泥俾班盲毛自high,之後右再萬眾歸共。
圖像: 一個練狗師攞住D狗糧,手向西一班狗就走向西,放東就走向東,可笑。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-4-30 07:52 AM 發表

民粹確係共產黨保持統治既最好方法,一陣攞美國,一陣攞日本,一陣攞台灣出泥俾班盲毛自high,之後右再萬眾歸共。
圖像: 一個練狗師攞住D狗糧,手向西一班狗就走向西,放東就走向東,可笑。
嘩,領犬糧都吳洗咁早

是晨犬嗎

引用:
原帖由 chavez 於 2017-4-30 02:24 AM 發表

佢一係幫人哋打,一係幻想幫自己打啫!

可笑的評價,人蠢冇藥醫

你以為自己係邊個

引用:
原帖由 Bongcaca 於 2017-4-29 11:57 PM 發表

呵呵 發悔氣了
露了底了 ... 鏡水語調, 照妖鏡都未出就打回原形
早就話小日本Die, 鏡水, WxGLY, Bon卡卡係同一條友㗎啦

點解到左今時今日都重有人肯認呢位青山慣犯架……?
唔怕老實講,呢D“人”重可以咁猖狂,唔止版主剩係識得食花生,你地全部人都有好大責任……

引用:
原帖由 leslielo 於 2017-4-29 12:55 PM 發表
如果軍備先就代表一切,點解當年國民黨會輸俾共產黨? 點解美軍打唔贏韓戰越戰?

打仗除咗軍備,人及戰略都好重要。
師兄,算啦,佢話台灣軍備一流咪一流囉,呢種井底之蛙無得救咖啦!

引用:
原帖由 yc0688 於 2017-4-29 09:32 PM 發表

不懂就少胡扯,電腦晶片逐年疊代,F22的電腦CPU就肯定老舊,雷達性能也是由電子零件更新,只會是越近期就越先進,航電軟件由於有鴨翼,可以做很複雜的動作,所以一定先進(不然傻瓜才會加鴨翼上去),鴨翼略微影 ...
中國J20就識用新電腦芯片,F22唔識換芯片?
係喎,J20用邊國生產嘅芯片?雷達用邊個國家生產嘅電容?整體零件有幾多%係中國生產?

你講嘅一件事啱,就係「傻瓜先會用鴨翼」😃

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]