• 瀏覽: 3,458
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 siutatbo 於 2017-4-28 07:03 AM 發表

即係樓上又係吹喇!

日日吹,日日撞!
小市民無啦啦幫小巴公司覆核做咩,我又無股份,小巴想開線路咪自已搞掂囉,我只提供可能出現情況。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2017-4-27 08:53 PM 發表

大欖係唔俾紅小巴行喎,常識 .....
重話住天水圍 真係6( )8到核爆

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-4-27 08:13 PM 發表

政府叫大㰖減收小巴過路錢咪多些小巴日間行大㰖。
其實你係咪要翻牆上香討架

香港啲本土野你好似好陌生喎

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2017-4-28 08:00 AM 發表

其實你係咪要翻牆上香討架

香港啲本土野你好似好陌生喎
天材,我就係想討論下點解小巴多年被禁行某些高速公路問題,不如你解釋下點解。除了為九巴壟斷,想不到更好理由。

引用:
原帖由 深夜港灣 於 2017-4-27 07:57 PM 發表

衣家都飽和了, 到時點載多些人?
我想多些小巴出荃灣, 天水圍撘巴士去荃灣太慢, 一個鍾, 西鐵只去荃灣西, 非常不就腳!
真係一大挑戰,天水圍洪水橋是時候加入出市區的小巴服務以疏導乘客。

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-4-28 08:07 AM 發表

天材,我就係想討論下點解小巴多年被禁行某些高速公路問題,不如你解釋下點解。除了為九巴壟斷,想不到更好理由。
活在自己世界,當然好多嘢唔會明,而且得一面啦!

題外話,揾到公磅未?

引用:
原帖由 siutatbo 於 2017-4-28 08:13 AM 發表

活在自己世界,當然好多嘢唔會明,而且得一面啦!

題外話,揾到公磅未?
對於敏感話題,五毛又出耍太極和出轉移視聽呢招。

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-4-28 08:38 AM 發表

對於敏感話題,五毛又出耍太極和出轉移視聽呢招。
又出五毛絕招!

緊記大話怕計數,尻嗡完次次撞牆,跟手出埋絕招。

有些新五毛要靠痴住我地上位,都明,江湖地位唔係人人有。唔通佢地捨得遠離我地呢班香討有社會影響力老臣子同新人交手咩。

唔關我事

引用:
原帖由 織田信長 於 2017-4-28 10:01 AM 發表
應該有次數限制,唔係成格巴士都係順豐
唔明點解多左, 佢地不是有專車咩?

引用:
原帖由 深夜港灣 於 2017-4-27 07:33 PM 發表
如果爭取得成, 今次係田北辰和方國珊的工勞!我見只有佢二個關心月票問題!
田先生係西鐵月票之父

引用:
原帖由 火控雷達 於 2017-4-28 12:38 PM 發表

田先生係西鐵月票之父
下次我都或者投佢票, 上次被朱呃左, 佢都唔做實事既......

係唔係遂次計? 定月月清?
如果有長假月份都幾蝕! 一個月返得個10幾日.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]