• 瀏覽: 14,761
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
+14
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-4-27 09:03 AM 發表

美國幾時有入侵過中國呀?中國人係咪有被虐待幻想癥,日日驚美國入侵?
有,8國聯軍就有 美國份。

引用:
原帖由 cortet 於 2017-4-27 11:49 AM 發表

英、法、俄的航母都是假貨。
英,法,俄嘅航母係上世紀自己設計建造,不算是21世紀嘅航母!唔似某國果條21世紀山寨航母😂😂😂

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-4-27 03:02 PM 發表

英,法,俄嘅航母係上世紀自己設計建造,不算是21世紀嘅航母!唔似某國果條21世紀山寨航母😂😂😂
原來你講緊佢。

附件

kWhJ-fxytqax6049098.jpg(66.39 KB)

引用:
原帖由 SPL1 於 2017-4-27 04:19 PM 發表

原來你講緊佢。
兩國都半斤八兩啦!不過印度造嘅唔算山寨,因為有參與研制!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-4-27 16:22 發表

兩國都半斤八兩啦!不過印度造嘅唔算山寨,因為有參與研制!
唔怕神一樣既敵人,最怕豬一樣既隊友

引用:
原帖由 kwk888 於 2017-4-27 02:05 發表

美國航母利害
但到處搞搞震
中國發展航母
保護海洋權益
做唔到就唱衰人咯!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-4-27 09:03 發表

美國幾時有入侵過中國呀?中國人係咪有被虐待幻想癥,日日驚美國入侵?
自1949邊有人入侵中共吖,日日狼來了係想轉移內部矛盾。
另一個失敗國家都係自建黨以來日日話有人入侵。

引用:
原帖由 Anti_block 於 2017-4-27 09:48 發表

中國保護盟友及各地經濟路線利益..
在經濟上支持各地基建發展,貿易平等互利..
但亦要避免美帝以武力去破壞..

北非被歐美攪到難民處處..
反觀中非由饑荒,混亂,內戰等等,而家多國著重經濟發展,在中國協助下,
...
蘇單好亂喎,索馬利又好好呀?

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-4-27 06:32 AM 發表

航母乚屬攻擊性武器裝備,國境防衛不需航母!
踢波戰術都有『高位防守』啦,即係前場緊迫!

引用:
原帖由 希堅斯Fans 於 2017-4-27 05:32 PM 發表

踢波戰術都有『高位防守』啦,即係前場緊迫!
照你咁講第二時日本造航母中國人冇再說三道四!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2017-4-27 07:39 AM 發表

係就係唔係就唔係, 你呢d就係所謂語言騙人的偽術, 只要達到航母的要求就係航母, 乜嘢真正航母就只係擦鞋的口號
係媚外奴隸化的心態,以洋奴主人的喜悅為喜,相反自己族群建造的,反而起了一種厭惡感,認為自家出品必屬劣作及抄襲。

這是漢奸老師多年扭曲心理敎育的結果,害慘了這一代的年輕人,我們香港整個世代就這樣廢掉了。

[ 本帖最後由 小婆羅門 於 2017-4-27 07:34 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-4-27 09:03 AM 發表

64,佔中已經是侵掠的一種,只不過不是用軍事手段,而是利用媚外派策反。

戰爭明的形式亦可以是先不見血,瓦解你的經濟及政治系統之後才開始大屠殺。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]