• 瀏覽: 131,404
  • 回覆: 42
+19
4個轆個喼體積都好大⋯⋯⋯點解個人搭電車唔搭爛鐡⋯⋯⋯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
粉腸管理層可唔可以請D有駕駛操手員工⋯⋯⋯

今期電車駕駛員駕駛速度仲慢冧過申請綜緩條隊⋯⋯⋯咁冧大個成年人俾D專業精神做好份工啦⋯⋯⋯正一粉腸管理層請埋呢D員工⋯⋯⋯

電車係路面已經係專線⋯⋯⋯有乜奶油駕駛速度仲慢冧過申請公屋或綜緩條隊呀⋯⋯⋯管理層請埋D無專業精神員工把柒咩⋯⋯⋯正一粉腸管理層唔識聘請正常員工⋯⋯⋯咪冧霸住個位做管理層啦⋯⋯⋯睇下特別政府有無高官位啱您哋班粉腸管理層做啦⋯⋯⋯

前面部電車駕駛員駕駛速度仲慢冧過申請排公屋條隊⋯⋯⋯可能係老油條老屎忽⋯⋯⋯咁冧大個成年人俾D專業精神做好份工啦⋯⋯⋯正一粉腸管理層請埋呢D垃圾員工⋯⋯⋯

今日比較好彩駕駛員駕駛電車速度似排申請綜緩條隊⋯⋯⋯

今日唔好彩⋯⋯⋯成條電車專線俾晒電車用電車駕駛員嘅速度仲慢冧過申請公屋條柒隊⋯⋯⋯咁冧大個成年人俾D專業精神做好份工啦⋯⋯⋯正一粉腸管理層請埋呢D員工⋯⋯⋯

成條電車專線俾晒電車用電車駕駛員嘅速度仲慢冧過申請公屋條柒隊⋯⋯⋯咁冧大個成年人俾D專業精神做好份工啦⋯⋯⋯正一粉腸管理層請埋呢D員工⋯⋯⋯

電車駕駛員嘅速度仲慢冧過申請公屋條柒隊⋯⋯⋯咁冧大個成年人俾D專業精神做好份工⋯⋯⋯正一粉腸管理層請埋呢D員工⋯⋯⋯

巨魯尾⋯⋯⋯個老油條電車駕駛員嘅速度仲慢冧過申請公屋條柒隊⋯⋯⋯咁冧大個成年人俾D專業精神做好份工⋯⋯⋯正一粉腸管理層請埋呢D員工⋯⋯⋯

福佳等咗10分鐘無窮人電車搭⋯⋯⋯⋯

正一百佳⋯⋯⋯個樣疑老油條電車駕駛員嘅速度仲慢冧過申請公屋條柒隊⋯⋯⋯咁冧大個成年人俾D專業精神做好份工⋯⋯⋯正一粉腸管理層請埋呢D垃圾員工⋯⋯⋯

最近電車公司係唔係炒晒D粉腸高層⋯⋯⋯請噃D稍為正常高層⋯⋯⋯見到D新面孔稍為正常電車駕駛員⋯⋯⋯班次稍為正常⋯⋯⋯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]