• 瀏覽: 131,405
  • 回覆: 42
+19
希望下次見到有後輩肯自動自覺讓位俾長者坐⋯⋯⋯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
求求法國老闆可唔可以聘請有工作能力中國人管理層兼駕駛員⋯⋯⋯電車駕駛員駕駛速度仲慢冧過申請排兼呃公屋條隊兼駕駛操手好似好想見到市民跌係車廂甘冧濺⋯⋯⋯見到個駕駛員自言自語可能用藍牙裝置講緊私人電話⋯⋯⋯

求求法國老闆可唔可以聘請有工作能力中國人管理層⋯⋯⋯安排電車班次路程要遖當⋯⋯⋯唔好有時等20分鐘都上唔到車⋯⋯⋯有時五/六部以上同一時間到站甘百佳⋯⋯⋯

電車駕駛員駕駛速度仲慢冧過申請排公屋條隊⋯⋯⋯唔該佢駕駛返正常速度⋯⋯⋯正一百佳管理層請埋D粉腸⋯⋯⋯

[ 本帖最後由 我愛獅子山下 於 2017-6-17 01:37 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

大佬呀⋯⋯⋯講極都係咁⋯⋯⋯電車駕駛員駕駛速度仲慢冧過申請排公屋條隊⋯⋯⋯正一粉腸管理層請埋呢D員工⋯⋯⋯

[ 本帖最後由 我愛獅子山下 於 2017-6-29 07:06 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

電車高層⋯⋯⋯講極都係咁⋯⋯⋯請埋D電車駕駛員駕駛速度仲慢冧過申請排公屋條隊⋯⋯⋯正一粉腸管理層⋯⋯⋯

最近發覺電車服務有改善⋯⋯⋯太棒了⋯⋯⋯

正一複佳電車駕駛員駕駛速度仲慢冧過申請排公屋條隊⋯⋯⋯咁冧大個成年人俾D專業精神做好份工啦⋯⋯⋯正一粉腸管理層請埋呢D員工⋯⋯⋯

又搭正之前同一個電車駕駛員駕駛速度仲慢冧過申請排公屋條隊⋯⋯⋯又dump時間等紅燈⋯⋯⋯唔好意思無禮貌都要講句佢個樣好似係老油條老屎忽⋯⋯⋯咁冧大個成年人俾D專業精神做好份工啦⋯⋯⋯正一粉腸管理層請埋呢D員工⋯⋯⋯

好心D巴士司機私家車司機唔好夾硬佔用電車專線啦⋯⋯⋯又唔係有特別交通事故⋯⋯⋯莫非呢度唔係香港⋯⋯⋯

90%搭電車駕駛員駕駛速度都係慢冧過申請排公屋條隊⋯⋯⋯咁冧大個成年人俾D專業精神做好份工⋯⋯⋯路軌又無其他車輛佔用⋯⋯⋯正一粉腸管理層請埋呢D員工⋯⋯⋯

前面部電車駕駛員駕駛速度仲慢冧過申請排公屋條隊⋯⋯⋯唔知係唔係老油條老屎忽⋯⋯⋯咁冧大個成年人俾D專業精神做好份工啦⋯⋯⋯正一粉腸管理層請埋呢D員工⋯⋯⋯

電車之前都加價

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]