• 瀏覽: 4,028
  • 回覆: 26
+3
明星結婚都有得煲?
咁徐熙媛係咪寧願嫁大陸人都唔嫁台灣人呀?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-26 05:05 PM 發表
係咪代表大陸女仔內心都承認台灣人高貴,大陸人冇文化好難頂?
以你既思維,亦可以視為 台灣男人內心都承認大陸人高貴... 真係好無謂

其實無論哪邊娶哪邊嫁,只證明一件事:「任何人都切斷唔到兩岸關係!」

陳妍希結婚了!這些女星都嫁到大陸當「台灣好媳婦」

最叻就倒轉來說

明明是台灣人, 不斷去了中國娶中國女子

然後長期放棄在台生活, 去了沒有普選獨裁中共大陸住

證明中國女的質數高
好多人都想娶中國女

吳奇隆已經娶第2次大陸女仔喇,而且長住大陸,樓主羨慕唔羨慕人地現實攬住個靚老婆?而你就日日係屋企打飛機?

香港都有女星(李蘊,蔡小芬,郭羨妮…)嫁返大陸,低能樓主抵你連女神兵都做唔到,你唔好又棄帖潛水,繼續死撐…被衆師兄們鞭吓屍都好

[ 本帖最後由 黃金肥牛 於 2017-4-27 02:20 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

原來佢扮唔知好多港星嫁去大陸
引用:
原帖由 黃金肥牛 於 2017-4-27 02:06 AM 發表
香港都有女星(李蘊,蔡小芬,郭羨妮…)嫁返大陸,低能樓主抵你連女神兵都做唔到,你唔好又棄帖潛水,繼續死撐…被衆師兄們鞭吓屍都好

呢個post 算係有少少創意

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-26 05:05 PM 發表
係咪代表大陸女仔內心都承認台灣人高貴,大陸人冇文化好難頂?
吳千語同 林峯一齊, 林峰都係大陸出世, baby 嫁比黃曉明,咁你又點解釋 stupid。

引用:
原帖由 Max_lee 於 2017-4-27 07:59 AM 發表
呢個post 算係有少少創意
係呀比人笑吖嘛。大S都係嫁比大陸人,冇腦嘅人咪唔知,扮睇唔到, 弱智兒童一族。

唉,啲人係都要㨂中國女仔。無法啦⋯⋯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]