• 瀏覽: 3,227
  • 回覆: 13
有道理,航母設計唔係話改就改,電磁彈射最快起要003開始建造嘅時候加上去。

反之,海軍大可以利用002嘅蒸汽彈射比艦載機機師熟習一下滿載快速短距起飛嘅快感同樂趣^_^

張局很敬業呀

張召忠話:"中國造航母10年前就開始設計,如果咁計電彈仲未成熟,(最新消息話美國 福特號的電彈出左大問題)最快003才可裝電彈."

如果按張召重嘅講法, 002 好大機會係不同於 001 及 001A, 母港很可能會是海南

引用:
原帖由 神殿老子 於 2017-4-26 13:48 發表
張召忠話:"中國造航母10年前就開始設計,如果咁計電彈仲未成熟,(最新消息話美國 福特號的電彈出左大問題)最快003才可裝電彈."
有無link?pls……🙏

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2017-4-26 02:17 PM 發表

有無link?pls……🙏
https://www.youtube.com/watch?v=CHCrcCjE3Ts&t=2s

引用:
原帖由 神殿老子 於 2017-4-26 14:19 發表

https://www.youtube.com/watch?v=CHCrcCjE3Ts&t=2s
唔撚係呱……?

唔洗急,中國儲存技術先,唔洗大躍進

引用:
原帖由 大林林 於 2017-4-26 02:33 PM 發表
唔洗急,中國儲存技術先,唔洗大躍進
而家五叫大躍進,叫彎道超車!

中國都唔會侵略別國, 美國唔駛擔心。

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2017-4-26 12:07 發表
有道理,航母設計唔係話改就改,電磁彈射最快起要003開始建造嘅時候加上去。

反之,海軍大可以利用002嘅蒸汽彈射比艦載機機師熟習一下滿載快速短距起飛嘅快感同樂趣^_^
香土軍版d友仔打咗好耐飛機話002係電磁彈射喎?而家又003先有呀?
到時會唔會又話004先有㗎?
你有電磁彈射先出嚟打飛機,好嗎?

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2017-4-27 09:09 發表

香土軍版d友仔打咗好耐飛機話002係電磁彈射喎?而家又003先有呀?
到時會唔會又話004先有㗎?
你有電磁彈射先出嚟打飛機,好嗎?
請問佢地打飛機與我何干呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]