• 瀏覽: 6,973
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
我剩係見到有人駁唔到「法庭未判如何唔算係議員」囉
尤其係柒柒虎,成撚日諗住扑野,咁鍾意扑咪搵老帽扑囉

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2017-4-26 10:48 AM 發表
其實有興趣知係咪係同一地方拉鳩兩條港獨狗? 係都幾陰功, morning Q 屌屌下俾人拍門
嚇到鳩縮

引用:
原帖由 r102030r 於 26-4-2017 10:54 發表

嚇到鳩縮
應該投訴警方影響正常性交

兩只狗男女闖關的狼狽樣,也算為港人在受王C戕害下,帶來一些歡樂,非一無是處。

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 26-4-2017 10:56 發表

笑9死...........未完成宣誓, 議咩員ar hehe
條港獨狗 short 上腦, 佢老母呢排無買廁紙俾佢

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2017-4-26 10:53 AM 發表
我剩係見到有人駁唔到「法庭未判如何唔算係議員」囉
尤其係柒柒虎,成撚日諗住扑野,咁鍾意扑咪搵老帽扑囉
黃毓民擲杯被告
與他是否議員有關嗎 ?

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2017-4-26 10:09 AM 發表
青年新政兩名前立法會議員梁頌恆及游蕙禎,涉嫌非法集結被警方拘捕。
據了解,他們涉嫌去年十一月二日失去議員資格後,嘗試闖入立法會議事廳,期間與保安推撞。

議員宣誓竟然係非法集結?????????

新聞來源連結 ...
存戶去銀行攞錢,由合法程序提取當然冇問題,但你不能話早前存咗一舊水入銀行,夜晚人地關門非營業時間你自己撬門入去,話要攞番存嗰一百元,咁拉唔拉你呢?天才?

呢D刁民,唔判坐二年以上不能平息社會動盪!

姑息於今日
遺禍於明天

法庭己經判左二次兩條廢柴不是議員,柒頭繼續發夢吧!

Wow ,乜事?

引用:
原帖由 alexanderng 於 2017-4-26 10:44 AM 發表

樓主仲唔去警察總部抗議政治打鴨/雞?
佢嘅分工係網上叫人衝 / 尻嗡喎!

要出去,要搵另一班傻仔喎!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]