• 瀏覽: 7,831
  • 回覆: 83
+10
與其不斷為高官說好話,不如立即以行動回應,請立即搬回大陸,可以考慮恩平!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-26 03:19 AM 發表
與其不斷為高官說好話,不如立即以行動回應,請立即搬回大陸,可以考慮恩平!
大6咪即係中國,中國咪即係香港囉~妖~~~

你究竟係腦袋未回歸定肉身未回歸呀

引用:
原帖由 神..六 於 2017-4-26 03:31 AM 發表

大6咪即係中國,中國咪即係香港囉~妖~~~

你究竟係腦袋未回歸定肉身未回歸呀
即是你不是香港人,不明香港人日常用語的實質意思。

係你地班舊香港人適應唔到急劇赤化嘅新香港啫,班新香港人過得唔知幾滋潤,比建議你地返大陸安渡餘生算有良心㗎啦。

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-26 03:33 AM 發表

即是你不是香港人,不明香港人日常用語的實質意思。
練車?

港奸移民吧, 反正又無物業日日幫地主供樓, 點解仲要賴死在香港呢?
引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-26 03:19 AM 發表

97前又唔見樓主嚮應港英政府移民,留係香港獻世做乜?

定係嗰陣你根本未落嚟香港呀?

引用:
原帖由 e5432whm 於 2017-4-26 10:52 AM 發表
港奸移民吧, 反正又無物業日日幫地主供樓, 點解仲要賴死在香港呢?
你真的on99,又笑港人有父幹買樓,又話人幫地主供樓!

幫地主供樓的,不就是新移民後代嗎?貧窮是會遺傳的。

鬼域……畢鳥。

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-4-26 10:23 AM 發表

練車?
travel .... 哈哈

引用:
原帖由 vanga 於 2017-4-26 11:53 AM 發表

travel .... 哈哈

引用:
原帖由 小奇ck 於 2017-4-26 11:22 AM 發表
97前又唔見樓主嚮應港英政府移民,留係香港獻世做乜?

定係嗰陣你根本未落嚟香港呀?
港英政府幾時有叫港人移民?你真是on99!

引用:
原帖由 20168 於 2017-4-26 11:45 AM 發表
鬼域……畢鳥。
你即是說港官是大話精!

引用:
大6樓價平嘅(返香港)交通費貴,交通費平就樓價高。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]