• 瀏覽: 2,959
  • 回覆: 22
肥仔金話要“打沉美國航母吉野氓塞號、又話會不宣而戰”,雖然未見事實,不過聽到都開心。

美國糾集日、韓在北韓門前軍演,挑釁味道十足,明欺北韓弱小。北韓孤獨無援,已經沒有退縮的空間,孤注一擲是唯一的選項。雖然可能要全世界陪葬,但是,世界有得揀嗎?誰能阻止美國?

估計肥仔金會在短期內核試。

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-25 04:08 PM 發表
肥仔金話要“打沉美國航母吉野氓塞號、又話會不宣而戰”,雖然未見事實,不過聽到都開心。

美國糾集日、韓在北韓&# ...
美國為鞏固東、南海的制華的縺形封鎖線(南韓、日本、菲律賓、台灣),但中國必須用反拑制方法利用北韓反制南韓、日本,睇嚟一戰難免。

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-4-25 16:28 發表

美國為鞏固東、南海的制華的縺形封鎖線(南韓、日本、菲律賓、台灣),但中國必須用反拑制方法利用北韓反制南韓、日本,睇嚟一戰難免。
啱啱消息,中國航母殺手布陣。做野唔使咁大聲嘅!

世人多遣責肥仔金囂張拔扈,誰人指出禍源其實在美國?

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-26 08:01 AM 發表
世人多遣責肥仔金囂張拔扈,誰人指出禍源其實在美國?
世人多認同金家要行民主、不發展核武,由美國施捨給美國駐軍,最重要是要乖乖做美國條

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-4-26 09:40 發表

世人多認同金家要行民主、不發展核武,由美國施捨給美國駐軍,最重要是要乖乖做美國條𡃁
中毒效應!

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-4-25 16:28 發表

鏈乜鬼?
中國一早自由出入西太平洋
加上香蕉國投共
島鏈名存實亡

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-4-28 08:26 PM 發表

鏈乜鬼?
中國一早自由出入西太平洋
加上香蕉國投共
島鏈名存實亡
韓日菲一日俾老美駐軍,一日都係老美條嘛!而且香蕉國亦未必是真心投共,暫時攞吓getso

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-25 04:08 PM 發表

核突戰就有,北韓如果打,只會 自取其辱,佢有能核彈,佢嚇鬼就有,如果中國或者 俄羅斯軍唔幫,三日打完。

引用:
原帖由 吳尊函 於 2017-4-28 20:45 發表

核突戰就有,北韓如果打,只會 自取其辱,佢有能核彈,佢嚇鬼就有,如果中國或者 俄羅斯軍唔幫,三日打完。
所以神某相信中俄都會暗助肥仔金。

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-28 11:21 PM 發表

所以神某相信中俄都會暗助肥仔金。
中國肯定唔幫,自從金仔上場,中韓已經變化, 俄羅斯唔敢講,美國上次剃佢眼眉,我覺得中國有plan. b,金正男個仔,就算今次打唔成,五年之內, 金正恩必倒台。

引用:
原帖由 吳尊函 於 2017-4-28 23:53 發表

中國肯定唔幫,自從金仔上場,中韓已經變化, 俄羅斯唔敢講,美國上次剃佢眼眉,我覺得中國有plan. b,金正男個仔,就算今次打唔成,五年之內, 金正恩必倒台。
國際交往有暗有明,牌面人人見,底牌個個猜。其中錯綜複雜,真假難分。真系點樣玩,可能得幾組人知。

北韓局勢,試下用中國利益角度分析,當有所悟。

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-29 12:48 AM 發表

國際交往有暗有明,牌面人人見,底牌個個猜。其中錯綜複雜,真假難分。真系點樣玩,可能得幾組人知。

北韓局勢,試下用中國利益角度分析,當有所悟。
你用腦諗吓,企係中國領導層諗,如果北韓真係有核彈頭,你估真係最驚真係老美,人地有哂 防備核彈 系統,未射到過去已經全部打哂落來,相返隻 癲狗係隔離,你用腦諗吓,控制唔到受隻癲狗,係幾危險,中國唔係未試過被狗咬,不過個隻唔係癲,亦唔惡,但呢隻真係癲,如果現在你唔 制止佢,當佢真係有 核彈頭,有邊個保證,呢隻狗唔咬主人,到時中國人 滅族,都未輪到老美,所以中國有plan   B,就係全力保護 金韓松,保護得金韓松,即係話比世人聽,佢同北韓關係已經完結,中國係要面國家, 道義上美韓大戰佢未必會插手打金仔,如無意外五年金仔皇朝必完。

[ 本帖最後由 吳尊函 於 2017-4-29 07:03 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:

大陸仔不會寫耳王十四一心!呵呵呵!

引用:
原帖由 吳尊函 於 2017-4-28 23:53 發表

肥仔金是條惡狗,他的拼死精神,恰好為中國守着一扇大門。換個北韓哥巴卓夫才該煨。

估計中國會保護他。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]