• 瀏覽: 23,646
  • 回覆: 136
Romantic

摷完嘢記得洗手

生BB , 大量繁殖

引用:
原帖由 tgb1 於 2017-4-25 04:38 PM 發表
學生哥當眾親嘴冇所謂,我竟然見到兩個女仔學生打扮親嘴,係地鐵車廂,其中一個男人打扮的,睇見想反胃.... 我眼定定望佢哋佢就眼超超b返我個女仔撳住佢叫佢唔好搞事,呢種不男不女唔死都冇用
十分討厭tb

引用:
原帖由 pkpc 於 2017-4-25 12:26 PM 發表

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170425/photo/bkn-20170425043011315-0425_00822_001_01b.jpg?20170425105437

現今環境不少兒童早熟,年紀輕輕就已經有「另一半」,甚至當街親熱,令人為之側目。近日網上流 ...
40幾年前都以經係咁!post D無討論價值舊文!低智!

引用:
原帖由 Hung196108 於 2017-4-25 03:00 PM 發表
錫一啖就話道德淪亡 而家咩年代呀
拖下手就話道德淪亡 而家咩年代呀
摸下乳就話道德淪亡 而家咩年代呀
搓下身就話道德淪亡 而家咩年代呀
插一下就話道德淪亡 而家咩年代呀
有左孕就話道德淪亡 而家咩年代呀
生 ...
由於呢個人有個咀,佢嗰兩片唇郁吓郁吓翕乜都得!你理得佢講乜義吖,佢set到自已阿媽家姐細妺老婆同小三,搭地鐵唔著衫褲都得㗎啦,同佢講道理盞氣。

引用:
原帖由 且聽風吟 於 2017-4-25 06:40 PM 發表

做愛會意外懷孕,kiss下會點?呵呵
懷孕便懷孕,有什麼大不了嗎?況且亦都可以避孕,以結果去判斷是非,那倒不如全面禁止好了!!  

錫錫有咩問題?又唔系咩咩

太子站

引用:
原帖由 gn00510214 於 2017-4-25 12:34 PM 發表
人不風流枉少年
如果我而家讀中學就發喇

打個車輪啫,咁又道德淪亡

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2017-4-25 03:18 PM 發表

兩件完全唔同性質的事 怎能混為一談
假如閣下同女朋友出街親熱 請問又是否"世風日下 道德淪亡"
校工唔明就問問校長,學生著住校服係公眾地方錫錫有乜唔妥囉

引用:
原帖由 kia2005 於 2017-4-25 03:21 PM 發表
嗌住愛國去深圳叫雞就無問題啦
高尚城邦人習慣飯後去富士山,見兄叫雞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]