• 瀏覽: 43,131
  • 回覆: 134
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 具陽哥 於 2017-4-25 12:19 AM 發表

好心啦
終共怨婦叫床聲就咪叫人聽啦
貝戈戈  格

美國樂意用巡行導彈打肥仔金的軍事設施, 目的是要北韓經濟向下走, 北韓經濟向下走最終政府解體.

引用:
原帖由 hyde213 於 2017-4-25 03:50 AM 發表
其實諗落

肥仔金係全世界最幸福既人都不為過

係北韓佢做乜都得

係其他地區 幾有錢都做唔到
CHING 真係講得啱
打乜鬼嘢核彈吖
我係佢就日日打野戰
日日奶日日含日日屌

引用:
原帖由 gigilan20150103 於 2017-4-24 03:35 PM 發表

你講果的,中國係反對。

但其實果的地方開戰,對中國本土其實並無實質影響。即係話:中國作為友善國,只係表態吾支持美國蝦人。

肥仔恩尼邊係中國門口,美國60年代已經打佐朝鮮。

結果係點,你自己去睇返歷史啦 ...
肥仔核技術 同導彈技術 未到可以攻擊到美國 並唔係因為肥仔有核武 而係中方必定保住北韓 但假如肥仔搞核武 美日韓都會視為威脅

抗美援朝 中方同美方 代表南北韓

估計中方會默許美軍空襲 但不會比美軍越過三八線推翻北韓

中方表明 肥仔咪搞核武 就如同台灣不獨 中國不武 肥仔搞核武 美軍炸核設施 中國唔會反對 金仔有核武 對中方一樣構成威脅

不同伊拉克 中國為咩保住金正男? 必要時出兵拉肥仔落台 推大佬做王

打唔打,話之佢啦。
文宣之類發言,講咗都十幾年啦,
認真 便輸了。。。。
只要留意吓,如果要去韓國玩果陣,
會唔會受影響,才是大件事。。。

有時間,諗吓點去旅行同行程,
實際得多啦。

肥仔恩唔準核試,美韓停止軍演同軍事威嚇,邊個唔遵守一切後果自己負責,唔好怨人。

引用:
原帖由 670049071 於 2017-4-25 01:40 AM 發表

洗乜咁煩,直程叫北韓省咪搞掂,仲入東北三省咁繁瑣
一句「自古以來朝鮮就是中國的」搞掂,班五毛又可以話「中國已有效控制朝鮮半島」J成年啦!

引用:
原帖由 nara0723 於 2017-4-25 01:35 AM 發表

美國怕中國?你地有核武?美國有isis既人肉炸彈
事實證明,isis從來都吾敢入中國境內

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2017-4-25 04:40 AM 發表

肥仔核技術 同導彈技術 未到可以攻擊到美國 並唔係因為肥仔有核武 而係中方必定保住北韓 但假如肥仔搞核武 美日韓都會視為威脅

抗美援朝 中方同美方 代表南北韓

估計中方會默許美軍空襲 但不會比美軍越過三 ...
c兄好波,詳細道出阿爺的態度

無中國准許無人敢郁朝鮮,所以肥仔金先敢囂張

引用:
原帖由 yuk777044 於 2017-4-24 12:24 PM 發表
將北韓解放,納入東北三省,遠交近攻,統一朝鮮半島
Support

引用:
原帖由 七個幼稚的香腸 於 2017-4-24 09:27 AM 發表
打仗鬼理你,手瓜起展先有用,學下北韓同美帝啦
Of course 開火後仲有乜例好講。

引用:
原帖由 fb68610f430cf9 於 2017-4-25 03:07 AM 發表
啲飛彈冇眼射兩支過嚟香港就大鑊……😨
大6多城市認屎認屁,飛彈留番佢哋食。

即係中國默許美國斬首,點穴,空襲朝鮮,但唔允許美韓地面部隊進入朝鮮,亦唔允許半島統一,聽唔聽得明?

中國唔夠美國打

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]