• 瀏覽: 55,305
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 tony.hk 於 2017-4-21 08:05 PM 發表

日本係成條村一齊沖,每條村都有個公共浴場
係呀,浴場有啲係唔分男女,旅遊節目睇過

引用:
原帖由 乞丐皇帝呂望生 於 2017-4-21 05:34 PM 發表
有D人成30歲,都重要同阿媽/阿婆一齊訓,
重要飲阿媽人奶,你地聽過未先?

或者成30歲人都重要同阿媽一齊沖涼。
呢個世界大把怪人,唔好以為呢個世界好多正常人先得架。

有冇上埋阿婆跟住同舅父講……我dllm?

小事一件

好父親慘比人告

無比贍養費,玩大佢????

外婆應該憎左佢好耐

引用:
原帖由 hwwong 於 2017-4-21 06:05 PM 發表
已經是八歲了... 個父親應該知道有所避忌吧...
香港人最偽善,最多衛道者…
如果個心無歪念,就唔會覺得有問題。

應該無事 , 外母太過份 .

其實爸爸可以處理得好少少,不過第二晚係個女主動要求,「爹哋一齊沖」,加上庭上辯方披露,個外母事後開價60萬掩口費,另加每月6千,稱可令孫女收回指控,咁嘅情況下判罪名不成立都好正常。

八歲唔細啦,我隔離屋個八歲女已經識得自己搭巴士返學。

如果係單親個老豆幫阿女洗身,頂籠去到五歳止。

引用:
原帖由 cckin 於 2017-4-21 08:19 PM 發表
係呀,浴場有啲係唔分男女,旅遊節目睇過
全村婦女由十歲以下,十歲以上、甚至十五、十六歲都有(開始發育)
廿歲發育完成,年近三十爆晒成熟女人味,四十路五十路  任你睇
佢地規矩係任你睇,:『沖涼當然係唔著衫架啦』
只限睇無罪,但不能出手摸,如你出手摸女士身體
全班女人年紀最大的阿婆就要出黎主持公道
阿婆會在全場人面前插爆你.........

引用:
原帖由 撒哈拉的二毛 於 2017-4-21 08:41 PM 發表
其實爸爸可以處理得好少少,不過第二晚係個女主動要求,「爹哋一齊沖」,加上庭上辯方披露,個外母事後開價60萬掩口費,另加每月6千,稱可令孫女收回指控,咁嘅情況下判罪名不成立都好正常。
原來係屈錢,外母係咁pk,外母應是內地人

引用:
原帖由 撒哈拉的二毛 於 2017-4-21 08:41 PM 發表
應該判外母入獄

吓⋯⋯8歲都要人幫佢沖涼?我小朋友5歲開始我已經訓練自己沖。

我幫個女洗白洗到十歲,佢吾識洗頭,雞仔果D 位一定叫佢自己洗乾淨,老實講好難對自己個女有想法,每次我都係想佢快D 沖完,咪阻住晒,老豆我開大

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]