• 瀏覽: 55,304
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+3
父母真難做

引用:
原帖由 refugee 於 2017-4-21 06:56 PM 發表

港人啲BB車仲阻掟過大陸人拖匧
米係,越來越巨型,所以D細路可以成七八歲都仲坐到

引用:
原帖由 wai324 於 2017-4-21 06:26 PM 發表
我家姐個仔五歲都自己一個沖涼架喎
有教咪係囉,有啲都唔想教或唔想放手個細路自己成長,有同事同我講佢個仔讀緊中學重要(喂)食飯,驚唔(喂)唔食飯喎。

引用:
原帖由 乞丐皇帝呂望生 於 2017-4-21 05:34 PM 發表
有D人成30歲,都重要同阿媽/阿婆一齊訓,
重要飲阿媽人奶,你地聽過未先?

或者成30歲人都重要同阿媽一齊沖涼。
呢個世界大把怪人,唔好以為呢個世界好多正常人先得架。

真鴉假 ?

年紀細,無試過自己沖涼。
無抗拒同爸爸沖涼。
身上無性侵痕跡。
無被要求性交。

點會入到罪呢

引用:
原帖由 kwuntongsang 於 2017-4-21 19:09 發表

有教咪係囉,有啲都唔想教或唔想放手個細路自己成長,有同事同我講佢個仔讀緊中學重要(喂)食飯,驚唔(喂)唔食飯喎。
有教都未必放心。

假如新環境,一個 8 歲小朋友,萬一較錯暖水既,好易比滾水整親㗎。

引用:
原帖由 tommylch886 於 2017-4-21 06:53 PM 發表
8歲其實好細個,新環境唔識開暖水制都唔奇。

真心問,假如去旅行酒店浴室,你敢唔敢比一個 8 歲既小朋友一個人沖涼啦,我都唔放心啦。

做老豆既,應該擔心個囡比滾水整親。
嗱,即時有人板大家睇!

8歲可以自己沖喇。

8歲的確係仲細,如果10歲以上就唔得啦
8歲應該叫小朋友自己沖,最多幫佢洗頭擦背,心口及私處當然唔好掂啦

呢單野真係審死官 官無判錯

'離婚爸爸','女童外婆'應該成單野嘅重點
變態d講,係食個女都等大個d喇,8歲除非戀童癖先食的落

Crazy

膠Post

本來父女關係沖吓涼好正常,比D咸人思想歪曲晒,直變曲,社會可悲。

引用:
原帖由 tommylch886 於 2017-4-21 07:16 PM 發表

有教都未必放心。

假如新環境,一個 8 歲小朋友,萬一較錯暖水既,好易比滾水整親㗎。
沖涼有幾熱,唔會燒傷毀容呀?熱唔會縮,唔好咁睇小你嘅仔女啦!

被告如果係日本人就無事