• 瀏覽: 51,258
  • 回覆: 271
  • 追帖: 2
佢就算坐監都一定唔好過的!

毒果快d撲出嚟,話呢個係香港英雄啦!

搞到盲亨個女一屍兩命!吾搵你報仇我切

點樣由誤殺改控他謀殺罪??????

報應不爽, 可惜報喺 老婆 仔女 身.

引用:
原帖由 樂攸攸 於 2017-4-21 05:32 PM 發表
點樣由誤殺改控他謀殺罪??????
證明佢係教唆佢個女自殺就會變到謀殺。

巧丫喎

引用:
原帖由 間條無料 於 2017/4/21 04:36 PM 發表
死咗個女就係死個女,親人逝世傷心跟有幾多案底無關系的
唔係無關, 係惡有惡報。
咁等佢慢慢享受下親人逝世的傷心喇。

江湖債江湖了,應該比佢同盲亨玩一次,對頭車對撞決鬥!
唔死得算佢無罪,做世界性值播!
分分鐘收外圍盤口數以億計!大力推動香港經濟
點都好過咩維港巨星匯,咩啤酒節,使完幾億都無人知

引用:
原帖由 hoho168 於 2017-4-21 02:36 PM 發表

佢係入面生存率隨時低過20%
單獨住,冇事。

最L憎呢D死廢青

引用:
原帖由 bbq323 於 2017-4-21 05:42 PM 發表
江湖債江湖了,應該比佢同盲亨玩一次,對頭車對撞決鬥!
唔死得算佢無罪,做世界性值播!
分分鐘收外圍盤口數以億計!大力推動香港經濟
點都好過咩維港巨星匯,咩啤酒節,使完幾億都無人知
噤不如好似澳門噤搞F1啦。。。俾兩條友封左條馬路噤麻煩。

引用:
原帖由 熱血低能 於 2017-4-21 13:15 發表
盲亨好快入去
詹昌盛(1958年-),綽號「盲亨」,香港三合會「和安樂」的成員。他擁有高超的駕駛技術,於1975年首次參加澳門賽車,並於翌年奪得機車賽冠軍。他擁有12次案底,其中6次與駕駛有關,包括非法賽車、無牌擁有槍械或彈藥、意圖藉摧毀或損壞財產以危害他人生命或罔顧他人生命是否會因而受到危害、偷竊、無牌駕駛,曾六度入獄。

2003年他被判入獄3年半,至2005年7月22日刑滿出獄。2008年1月5日,詹氏因停牌期間駕駛,及無第三者保險下駕駛,在觀塘裁判法院,被判監4個月及停牌一年半。

改控謀殺... 好戲劇性啊... 即是, 殺人動機是什麼呢... 盲亨肯定會做野啊...

引用:
原帖由 mcmc258 於 2017-4-21 05:18 PM 發表
任何柒頭在此發佈黑社會恐嚇文字,本人會報案。以免良好市民被黑社會古惑仔誤導!
你咪就係嗰個柒頭囉,快啲報警啦hehe

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]