• 瀏覽: 5,001
  • 回覆: 63
+4
你地個黨成日話黨即係國。咁使乜叫中國人哩?

以後認同黨即國叫自己中共人,不認同國家=黨叫自己中國人。

d五毛成日將愛國=愛黨既概念搞錯曬。

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2017-4-20 03:35 PM 發表

咁你都係中共人囉

你就錯喇,我從來不認為國=黨

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2017-4-20 03:35 PM 發表

出來做野, 泊碼頭, 是多麼重要! 當今世上,中國共產黨及美國華爾街是最大, 最好, 最勁的碼頭!

真心,如果可以加入共產黨, 真係三生有幸, 做中共人, VERY GOOD!! 正...

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2017-4-20 03:46 PM 發表
你就錯喇,我從來不認為國=黨
哈哈 ... 現在中國, 係一黨專政, 係事實來架, 你從來不認為國=黨 , 是你騙自己而矣 ... 哈哈

你果然是奶共乖乖

引用:

呢度啲人真喺好得意,咁憎共産黨,又想上大陸買樓。

原來樓主爭住做五毛

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-4-20 04:09 PM 發表

原來樓主爭住做五毛
無得頂,三個月前的帖你都揾得番出嚟前後對比,凡走過必留痕跡

這個不就是傳說中潛伏國內的外諜

你都 on 九九既,照你咁講香港d物業都要賣啦。

黨只係國家既管理公司,國大過黨好多

五毛腦部的受共X病毒破壞,唔識分國家,政黨,民族哩三樣唔同組別。

乜Q都話黨即國家。

做個勇敢中國人

引用:

睇下你張身分證有冇「中華人民共和國」先   

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2017-4-20 05:44 PM 發表
五毛腦部的受共X病毒破壞,唔識分國家,政黨,民族哩三樣唔同組別。

乜Q都話黨即國家。
有一群傻西 無視現實

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-4-20 04:09 PM 發表

原來樓主爭住做五毛
咁都搵到

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2017-4-20 05:44 PM 發表

乜Q都話黨即國家。
大五毛,你話點點就點喇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]