• 瀏覽: 39,820
  • 回覆: 186
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 saicheuk008 於 2017-4-19 11:07 PM 發表
佢之前寫個信比大留,不過奇怪又會識?
聽講葉繼歡係佢以前間風扇廠做過?

引用:
原帖由 最好的時光 於 2017-4-19 11:06 PM 發表
個富豪有冇出中人地個女
淫賤劉那會無端端幫助女性?

[ 本帖最後由 sng850 於 2017-4-19 11:28 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

有冇兩母女相睇下?

邊條腿長呢?!哈哈哈。長腿叔叔。

引用:
原帖由 sng850 於 2017-4-19 11:23 PM 發表

淫賤劉那會無端端幫助女性?
可能話到尾叫做賓主関係,亦係一仲緣份,對大樓來講碎子泥

引用:
原帖由 blueberry0511 於 2017-4-19 11:22 PM 發表

聽講葉繼歡係佢以前間風扇廠做過?
因果

罪犯死左香港傳媒大肆報導仲要幫佢做特輯, 難不成要叫李超人幫佢搞個風光大葬?

翁小姐專攪事

歡歡當年打刧返嚟嘅錢去曬邊?

引用:
原帖由 saicheuk008 於 2017-4-19 09:17 PM 發表
【星島日報報道】「一代賊王」之稱葉繼歡,在赤柱監獄內與同居多年的女同鄉2003年簽紙結婚 ,據悉,十二年後於2015年葉妻提出離婚,葉繼歡本同意了斷此關係,並在2015年初已向家事法庭呈交雙方同意分居一年的文件,但 ...
成日睇錯字…… 賊字同賭字好次,以為賭x 瓜左

引用:
原帖由 initialdanny 於 2017-4-19 11:59 PM 發表
歡歡當年打刧返嚟嘅錢去曬邊?
好少,㡬球幾個人分,而家電騙呃得仲大

報應

引用:
原帖由 amstrong668 於 2017-4-20 12:00 AM 發表

成日睇錯字…… 賊字同賭字好次,以為賭x 瓜左
賭王—様,分別都系坐輪椅,—個系監肉,—個係屋企

報應!

引用:
原帖由 saicheuk008 於 2017-4-20 12:02 AM 發表

好少,㡬球幾個人分,而家電騙呃得仲大
得幾球咁少? 咁不如學佢好兄弟強強綁架李嘉誠個大仔好過啦, 咁樣綁一綁起碼有幾億, 老婆同個女都唔使咁憂柴憂米, 仲要破天荒出到ak47打劫咁潮……

不過佢都算威, 我識得有啲退休差人當年係跟佢單案嘅, 話當年有句說話係形容佢嘅裝備同香港警方嘅裝備差距

人哋支槍就射過海, 我哋支槍就射過枱

我嗰時聽到都笑咗下, 佢能夠俾差佬捉到都算係僥倖……

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]