• 瀏覽: 2,624
  • 回覆: 17
美國航母戰鬥群愈聚愈多,聲勢則大矣!無奈始終不敢動手;莫說“可能有俄羅斯導彈布局”,就是“齏得小金”也後果難料。

那邊廂肥仔金膽正命平,他“冇得揀”,同歸于儘是唯一可行的選項。

航母戰鬥群開支浩大,特朗普一定屈日韓負擔部份經費。美朝僵持不下,怎么辦?

最後美日韓均“非請中國出手打圓場不可”。

幾經斡旋,終于重開六方會談。

北韓代表話;調理滷味!邊七個想打?你滷味美角繞過半個地球,拖班惡狗圍九住晒,我地唔發爛渣又點得?放棄核武?想我地做薩達姆?你地慳你啦!

五方面面相覷。

小金甚簡單
老美裸來煩
世上本無事
庸人擾一番

新聞版已經有貼文, 美國航母已經散左水啦

無咩點收科

下面大把收美金的傳媒人

自會去說美國必勝, 萬能, 無誤

到時到候屈北韓邪惡便可

航母要久不久出來游下水, 晒下太陽才不會生銹

人地啲媒體點作都得,
呀TRUMP分分鍾仲可以攞和平奬。

普普只有顧左右而言他
大叫口號"America First" (已經幾多次了?)

樓主, 美國如果敢打的便會極速打(如打敍利亞), 派軍艦只是虛張聲勢, 希望"大"北韓. 如果要打早打了, 不過打北韓只會"打嬴沒錢, 打輸沒面"因此美國根本不會打, 只希望藉北韓去賣過期軍火.

中美有100日協定
另一則傳聞,中國要求北韓三個月內銷毀核武
呢段時間真係睇肥仔做化
肥仔成日用核武嚇人
佢係唔係唔記得,美軍都可以核平平讓

其實北韓有核武對中國亦係一種威脅,中國立場限制北韓核武應該會支持
但如果要打殘北韓就要保護喇

引用:
原帖由 長者 於 2017-4-19 12:33 PM 發表
其實北韓有核武對中國亦係一種威脅,中國立場限制北韓核武應該會支持
怕肥仔用核武勒索中國,貪得無厭嗰隻

引用:
原帖由 mr__chan 於 2017-4-19 12:29 發表
中美有100日協定
另一則傳聞,中國要求北韓三個月內銷毀核武
呢段時間真係睇肥仔做化
肥仔成日用核武嚇人
佢係唔係唔記得,美軍都可以核平平讓
冇可能,習大大不能亦不會操控肥仔金。道理顯而易見;若金仔捨棄核武之后,卻迎來美國攻擊。誰負責任?

引用:
原帖由 長者 於 2017-4-19 12:33 發表
咪信的西方傳媒挑撥離間,北韓憑乜理由攻擊中國?

引用:
原帖由 hoiwingn 於 2017-4-19 13:17 發表

怕肥仔用核武勒索中國,貪得無厭嗰隻
中國即刻熔咗佢。

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2017-4-19 12:26 發表
樓主, 美國如果敢打的便會極速打(如打敍利亞), 派軍艦只是虛張聲勢, 希望"大"北韓. 如果要打早打了, 不過打北韓只會"打嬴沒錢, 打輸沒面"因此美國根本不會打, 只希望藉北韓去賣過期軍火.
同意,咬人的狗不吠。看侵侵七情上面,連香港網友都睇得穿,何況肥仔金?

北韓附近家下一隻老美航母都冇!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]