• 瀏覽: 2,833
  • 回覆: 39
引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2017-4-19 07:26 AM 發表

儍的!
大家有交稅,有事何不找警察?
衰格勾黑
……奴僕啦。

引用:
原帖由 andrewidv 於 2017-4-18 01:04 PM 發表
唔係話警察做得唔好,本來除暴安良,服務市民,係警察的天職,
但成日聽到d大人講,後生仔女見到警察唔識驚。
事實上,現時警察對著市民的態度,就算只係好心講幾句說話,都好喜歡大聲夾惡_過人,
原本尊重警察是 ...
違泊講到口水乾……點解做唔到,咪又係勾結囉!
奴畜~死不足惜。

講真我就冇警察咁呼喝過
就算以前靚仔時去機鋪查牌~合作配合佢地工作都好聲好氣對你
係街有時問下路之類~都態度好好
自覺都算良民自然唔會怕警察
係有時見到d死臭飛~查佢ID重要串串貢~阿支阿左唔合作~
抵比人喝個喎

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-4-19 09:13 AM 發表

咁抱歉,香港冇所謂ga“好”警察,因為佢地對暴徒絕不手軟

好在葉繼歡,徐步高生早幾年,唔係開槍啡佢地ga警察都要坐監
你唔係連「捕捉疑犯期間使用武力」同「已經捕捉疑犯之後虐打疑犯」嘅分別你都視而不見呀。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-19 05:40 PM 發表

你唔係連「捕捉疑犯期間使用武力」同「已經捕捉疑犯之後虐打疑犯」嘅分別你都視而不見呀。
咁好多人都仲未識分 [有暴亂才使用催淚彈],同[使用催淚彈才有暴亂]啦.

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-4-19 06:53 PM 發表

咁好多人都仲未識分 [有暴亂才使用催淚彈],同[使用催淚彈才有暴亂]啦.
有暴亂才使用催淚彈,使用催淚彈才加劇暴亂

引用:
原帖由 andrewidv 於 2017-4-18 01:04 PM 發表
唔係話警察做得唔好,本來除暴安良,服務市民,係警察的天職,
但成日聽到d大人講,後生仔女見到警察唔識驚。
事實上,現時警察對著市民的態度,就算只係好心講幾句說話,都好喜歡大聲夾惡_過人,
原本尊重警察是 ...
咁已前啲警察係點?

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-19 01:46 AM 發表

犯打警察,要坐監
警察打犯,一樣坐監

好公平
只有香港係

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-19 07:25 PM 發表

有暴亂才使用催淚彈,使用催淚彈才加劇暴亂
咁有暴亂應該當睇唔到 乜都唔好做?

引用:
原帖由 tomip11 於 2017-4-19 08:43 PM 發表

咁有暴亂應該當睇唔到 乜都唔好做?
學美國警察做法,一定正確!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]