• 瀏覽: 12,672
  • 回覆: 113
  • 追帖: 2
+9
引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-19 07:35 PM 發表

幾時嘅事呀?
做女男爵年代的事..

去過歐美公幹嘅香港人如果仲以為我地過關會有公平公正待遇,就唔係“天真”,而係“白痴”。

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-19 09:49 PM 發表

因為你吾係揸bno, 人地當你係中國人,所以先有不公平待遇
97前出去唔揸BNO揸鎗咩?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-19 09:55 PM 發表

以前用btdc, 正式英國護照
你究竟知否bdtc呢4個字母嘅意思?話係正式英國謢照?

引用:
原帖由 紅孖寶 於 2017-4-19 10:05 PM 發表

你究竟知否bdtc呢4個字母嘅意思?話係正式英國謢照?
樓主根本未去過歐洲或者英美,佢係度死撐,揸住本爛鬼bno有鬼用咩,都冇錢去歐美,以為全世界只得佢有bno,我就係覺得佢冇乜用,先至冇 續期,洗乜 嘥埋啲冤枉錢。

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-18 08:05 PM 發表

台灣護照有美國免簽,大陸有冇呀
台灣人冇錢買機票,有免簽有何用??

大陸冇免簽, 但可以飛去美國買大屋, 買田, 入主美國大公司, 成為美國人的老闆, 哈哈.....

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-4-20 12:32 PM 發表

大陸人平均月薪3,000蚊, 死窮L去美國買大屋, 買田, 入主美國大公司, 成為美國人的老闆, 哈哈.....世紀性打 J J
國內有10億人生活普通或比較窮, 但還有3億人比較富裕, 這些人足以買起香港!

國內每年大學本科畢業是7百萬人, 高中畢業是千萬人, 想起這些人都感到恐怖!!!

香港700百萬有1個天才, 國內蠢些要1千萬才有1 個天才, 國內都會有130個天才, 這130個天才圍炳香港那個天才, 香港天才都變成粉腸!!

未來10年, 華人10大富豪, 香港可能一個都冇!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]