• 瀏覽: 6,360
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1
仆街國匪黨唔投降至人民餓死

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-4-19 12:31 PM 發表

生逢亂世就係不幸

當政者個個都係仆街 - 真心抱住仁義道德既都上唔到位
玩政治

第一樣要學就是厚黑學, 一定要厚顏無恥
第二樣要了解, 就是拿生命及一生押注, 除時杏家橙

引用:
原帖由 thank-777 於 2017-4-19 01:55 PM 發表

玩政治

第一樣要學就是厚黑學, 一定要厚顏無恥
第二樣要了解, 就是拿生命及一生押注, 除時杏家橙
有人明白裝糊塗而矣

引用:
原帖由 thank-777 於 2017-4-19 06:29 AM 發表

從來都係勝者為王
所以我同意你「中共好過KMT」嘅睇法。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-19 05:44 PM 發表

所以我同意你「中共好過KMT」嘅睇法。
有改變, 進步了!!

引用:
原帖由 thank-777 於 2017-4-19 05:57 PM 發表

有改變, 進步了!!
不嬲都覺得KMT唔掂啦。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-19 06:04 PM 發表

不嬲都覺得KMT唔掂啦。
咁你就醒水點

以後唔好再撐此中國歷史上最垃圾政權... ...

引用:
原帖由 thank-777 於 2017-4-19 06:19 PM 發表

咁你就醒水點

以後唔好再撐此中國歷史上最垃圾政權... ...
你究竟邊隻眼見過我撐KMT?

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-19 06:26 PM 發表

你究竟邊隻眼見過我撐KMT?
我見你十年八年前撐國民黨

不斷與AMURO, 殘劍, 與國民黨講好話

講到一切中華民國的衰野都不關國民黨事, 只是唔好彩, 皇軍, 軍閥, 中共拖後腿
一切中華人民共和國的好事都不關中共事, 只是好彩, 必然... ..

引用:
原帖由 thank-777 於 2017-4-19 06:36 PM 發表

我見你十年八年前撐國民黨

不斷與AMURO, 殘劍, 與國民黨講好話

講到一切中華民國的衰野都不關國民黨事, 只是唔好彩, 皇軍, 軍閥, 中共拖後腿
一切中華人民共和國的好事都不關中共事, 只是好彩, 必然... ...
我諗你記錯啦,我不嬲都唔buy KMT。

好似係你中華人民共和國的壞事都不關中共事多啲囉。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-19 06:47 PM 發表

我諗你記錯啦,我不嬲都唔buy KMT。

好似係你中華人民共和國的壞事都不關中共事多啲囉。
我從沒這麼ON9

我一向是認為中國1949-2017今天, 一切的功過都關中共事,
1912-1949的功過, 都是中華民國的事, 1927-1949的就是國民黨垃圾中華民國的事

引用:
原帖由 thank-777 於 2017-4-19 06:50 PM 發表

我從沒這麼ON9

我一向是認為中國1949-2017今天, 一切的功過都關中共事,
1912-1949的功過, 都是中華民國的事, 1927-1949的就是國民黨垃圾中華民國的事
Sorry,講錯,應該話你將全球公認嘅錯都夾硬當成啱。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-19 06:52 PM 發表

怎全球公認????

ISO 是什麼??

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-19 06:52 PM 發表

呵呵,同你老細爭尖閣諸島就係錯啦係咪?

所以我成日話,三國中最強人物係曹操,因為佢做得出手
寧教我負天下人,莫教天下人負我

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]