• 瀏覽: 81,697
  • 回覆: 627
  • 追帖: 9
的士司機最衰, 當條路係佢地
大哂似的。 唔睇人。。。
格衰

揾食大哂咩。。 意外發生先後悔

引用:
原帖由 aldonza 於 2017-4-16 09:44 PM 發表

佢地可能冇車牌. 唔係好了解.
你系唔系當時車上乘客?巴士要頁乜嘢責?講清楚?如果巴士車長有錯在先,以及駕駛態度唔好,車度啲乘客都唔會幫個車長出面啦!

極同意
引用:
原帖由 ussob 於 2017-4-16 07:44 PM 發表
我自己揸車的都一定同意,的士佬係路面最仆街既司機!

引用:
原帖由 aldonza 於 2017-4-16 09:44 PM 發表

佢地可能冇車牌. 唔係好了解.
開慣車就知道巴士係故意撞埋去。的士佬停車有段時間有足夠距離,話煞唔住車係講大話,新牌仔都唔會咁水喇。巴士佬知道自己有攝像槍有恃無恐。大大聲話的士佬4次閘佢係旁證。

DCG on 99 衰L緊

引用:
原帖由 共產邪教必亡 於 2017-4-16 09:49 PM 發表

轉行揸U爸
停硬牌啦仲u爸

引用:
原帖由 bobho 於 2017-4-16 09:52 PM 發表

開慣車就知道巴士係故意撞埋去。的士佬停車有段時間有足夠距離,話煞唔住車係講大話,新牌仔都唔會咁水喇。巴士佬知道自己有攝像槍有恃無恐。大大聲話的士佬4次閘佢係旁證。
CHing正解.

引用:
原帖由 yin2604 於 2017-4-16 09:11 PM 發表

師兄,請問巴士佬應該負咩責任
跟車太貼,對方點玩點收慢點dup都好,只要你跟對方保持正常距離都應該停得切。所以最後結果可能兩個都告,問題係的士佬重啲!

好彩有人做証,的士應該補取替

呢隻的士狗正蠢狗,就算冇乘客拍片大部分巴士佬自己都有裝機保障自己
今次的士狗按金無哂又要扣分兼罰錢,底能死

又係的士佬,嗰腦袋食屎

引用:
原帖由 望族 於 2017-4-16 09:15 PM 發表

有心撞?你係咪on9?
有心撞X2 ,明知對方dup咗幾次仲跟埋去,正常已經轉線或保持9厘遠距離,兩個都為鬥氣。

引用:
原帖由 bobho 於 2017-4-16 08:51 PM 發表
一山還有一山高。明顯巴士司機最後果下係故意撞埋去。車距足夠速度又慢有心避會避唔到?不過的士佬今次一定撲街。巴士佬扮曬無辜都唔係好人。係內地一定兩個都被告危險駕駛。
巴士佬諗住 的士狗 好似片中第一次咁 停一停就俾油去

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]