• 瀏覽: 81,715
  • 回覆: 627
  • 追帖: 9
引用:
原帖由 mmob888 於 2017-4-16 08:52 PM 發表

仲有紅van
但最仆街的一定係的士9

要坐牢?

以最近案例的士佬好大機會要坐監

引用:
原帖由 yschiu25 於 2017-4-16 09:07 PM 發表
點解一面倒只怪的士?其實每一單交通事故雙方都有責任,當然今次的士係絕對有錯,但巴士也要負責。
講呢啲?

藍絲的士狗人人喊打

引用:
原帖由 bobho 於 2017-4-16 08:51 PM 發表
一山還有一山高。明顯巴士司機最後果下係故意撞埋去。車距足夠速度又慢有心避會避唔到?不過的士佬今次一定撲街。巴士佬扮曬無辜都唔係好人。係內地一定兩個都被告危險駕駛。
好老實啦師兄,個情況如果重dup,巴士dup到有乘客受傷,巴士佬工都無呀,你唔撞落去比佢走左,你自己奶哂野,做職業司機就會知

留個腳印等睇結果

強烈支持所有車輛必需裝前後cam錄影。
睇吓誰敢挑戰錄像証據

引用:
原帖由 yschiu25 於 2017-4-16 09:07 PM 發表
點解一面倒只怪的士?其實每一單交通事故雙方都有責任,當然今次的士係絕對有錯,但巴士也要負責。
師兄,請問巴士佬應該負咩責任

難怪的士佬驚優化,傻西污垢一大堆

引用:
原帖由 aldonza 於 2017-4-16 08:29 PM 發表
的士佬不該. 但係個巴士佬係有心撞佢.  
有心撞?你係咪on9?

引用:
原帖由 yin2604 於 2017-4-16 08:06 PM 發表
知道點解有uber未?
有時做比錢個個都仲要受佢氣,知道uber重要未?
關uber叉事?
唔通呢條的士佬唔揸的士,走去做uber,就會變左個君子?

俾我係乘客我一定落車同佢"理論"同埋好好鍚佢

引用:
原帖由 bobho 於 2017-4-16 08:51 PM 發表
一山還有一山高。明顯巴士司機最後果下係故意撞埋去。車距足夠速度又慢有心避會避唔到?不過的士佬今次一定撲街。巴士佬扮曬無辜都唔係好人。係內地一定兩個都被告危險駕駛。
內乜撚野地,呢度香港呀

引用:
撞落去 有客受傷  睇醫生,物理治療 返唔到工  果D錢就cam的士個保險

撞唔到就有機會自己食哂  你會點揀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]