• 瀏覽: 6,611
  • 回覆: 67
美國航母群兵臨城下,大有一觸即發之勢。正當全世界神經兮兮,尤其是中國的親美派紛紛表示“小金休矣”的時候。

肥仔金在一眾國際記者面前,氣定神閒地來個大閱兵。若非Ace底,不會那么成竹在胸吧。(此時此刻美軍為何不用無人機殺金仔)

估計肥仔金暫時按兵不動,等待美國航母群師老無功,退卻之後才來個核試,一招老鼠玩貓,特朗普如何是好?

肥仔金那么“把炮”,原因當然是“有料”。但北韓這樣的窮國,那兒來充份的先進武備對抗美國?聽近日中國的口吻,應該未有參予其中。但俄羅斯好像事不關己,一直冷眼旁觀。為何?

若美國虎頭蛇尾,特朗普顏面盡失,此后在國內國外俱休已。

如忍不住“教訓”肥仔金,俄羅斯導彈在北韓找到試驗場,打垮美國航母戰鬥群,俄羅斯大勝。北韓輸了,犠牲個肥仔金而已!

大帝早奇謀
全盆百事周
借刀成一快
此著看誰休

兄台,你一陣強國炸散美國航母群,一陣就俄國,事實上,如果美國咁弱,一早就唔會係「美帝」啦。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-15 20:36 發表
兄台,你一陣強國炸散美國航母群,一陣就俄國,事實上,如果美國咁弱,一早就唔會係「美帝」啦。
未打又點知?學嘢啦!

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-15 08:41 PM 發表

未打又點知?學嘢啦!
打得成先算啦,多數係肥仔跪低⋯⋯

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-15 20:55 發表

打得成先算啦,多數係肥仔跪低⋯⋯
多數?多數香港人相信克太贏。

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-15 08:58 PM 發表

多數?多數香港人相信克太贏。
唔係淨係香港人,全球都以為希拉莉鸁

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-15 21:49 發表

唔係淨係香港人,全球都以為希拉莉鸁
你即系話“多數會錯”姐。

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-15 10:17 PM 發表

你即系話“多數會錯”姐。
我話「多數」金仔跪低,個「多數」係我個人觀點。

全球「多數」認為希拉莉會贏,係基於極多個民調。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-15 22:28 發表

我話「多數」金仔跪低,個「多數」係我個人觀點。

全球「多數」認為希拉莉會贏,係基於極多個民調。
金仔跪低,點跪?延期核試算唔算?

如果美國就咁撤退,但金仔又來核試。美國唔郁,算唔算美國跪低?

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-15 10:55 PM 發表

金仔跪低,點跪?延期核試算唔算?

如果美國就咁撤退,但金仔又來核試。美國唔郁,算唔算美國跪低?
金仔跪低就係放棄核武。

金仔已經花左咁多資源去開發核武,又點會停止呢? 最多只係延遲啫。

眼見最近美國向 Syria 同 Afghanistan 動武,金仔更加覺得要自強,開發核武有急切性。

引用:
原帖由 eta2892a2 於 2017-4-15 11:11 PM 發表
金仔已經花左咁多資源去開發核武,又點會停止呢? 最多只係延遲啫。

眼見最近美國向 Syria 同 Afghanistan 動武,金仔更加覺得要自強,開發核武有急切性。
有核武冇洲際導彈,咪即係一個超巨型地雷。

今日 show 左支冇公開過既導彈啦!
不過應該係靠嚇,未試驗成功啫
引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-15 11:15 PM 發表

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-15 23:15 發表

問題系有冇俄國導彈一早布置好?我地冇法子知道。

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-16 12:43 AM 發表

問題系有冇俄國導彈一早布置好?我地冇法子知道。
俄國最多只係提供技術,真係俾導彈金仔炸美國隨時WWIII。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]