• 瀏覽: 60,373
  • 回覆: 243
  • 追帖: 6
+10
金仔D導彈唔知系咪裝假狗, 但佢D肉彈女兵個個睇落都幾堅, 完全可以溶化美國兵

引用:
原帖由 華倫枝 於 2017-4-15 05:12 PM 發表
打就無得打,不過拖得三幾個月,美國佬有傷亡自然會縮陽,之前韓戰同越南都係咁。
都唔會打地面戰!用空軍,導彈,巨形炸彈炸幾日,收工!

引用:
原帖由 longman49 於 2017-4-15 05:30 PM 發表
肥仔金若果識玩應該個個唔打,淨打日本!失驚無神射導彈去日本海,警告日本出戰艦支援美軍!威脅北韓安全!發到圍全世界又吹佢唔漲!
日本軍費全球排第2,你當日本流野?

感覺上佢地既思維重停留係人海戰術既時代. 啲方陣好似好勁. 同古時啲羅馬人, 希臘人應該有得fight.

"美國為什麼從不搞大閱兵?其實,這才是真正的原因…

儘管美國現在是世界上唯一的超級大國,有著最強大的軍隊,但每年的7月4日獨立紀念日(國慶日)卻沒有大閱兵。

美國的一名專欄作家曾寫道:「我觀看俄羅斯的勝利日活動已有多年,我開始問自己:為什麼美國不每年把坦克開到街上,比如在退伍軍人日?」他還把這個問題拋向他的一個美國朋友,結果得到一個高傲的回答:..."

Source: http://www.ntdtv.com/xtr/b5/2015/09/07/a1222163.html

南韓Google map 變左低清板?

似空殼多,d導彈分分鐘射返自己

肥恩肛門癌上腦?

肥金試過晒D女兵。

模型黎啫,咪當真的!

我就吾覺得D士兵肯同你打,可能佢地等左呢個機會好耐

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2017-4-15 05:49 PM 發表

日本軍費全球排第2,你當日本流野?
你當肥仔金傻仔?純粹玩野射一野就收唔玩住!日本係有條約約束不能直接參與戰爭,只可支援同防禦!

? 支持女兵無上裝打野戰

支持北韓用核彈炸美軍基地

其實樓主你知不知叫得越大聲證明武器越落後呀?你看過中國閱兵就知中國把df21d和df5b拉出來閱兵時,解說員是不會誇耀這款武器有多先進多厲害的,也不會說這款武器能打美國佬,只會說這是維護世界和平的利器。越先進越謙虛,越落後越要放狠話壯膽。

引用:
原帖由 rice_bin 於 2017-4-15 02:08 PM 發表
著西裝嘅?叛國!?犬決
剩係咁yeah嘅髪型已要槍決喇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]