• 瀏覽: 4,084
  • 回覆: 29
我一定要做特首!

香港
睇起來好過唔少地方

但的確如此?

其實
香港係世界上最關鍵嘅實驗體,亦是重要嘅跳板/試驗樞紐。

來自世界各地嘅組織、機構、團體...,將香港變做實驗場 。

喺呢個受操控同被利用嘅地方,招數、方式與手法都層出不窮

虛幻嘅假希望、無前景嘅工種,仲有班貌離神合,蛇鼠一窩嘅政棍擺明喺度做戲同埋實行緊嘅滅絕主義,都當晒所有平民都係白老鼠!

暗劇本嘅預告、發展同結局,已有後路嘅設局者同受盡折磨嘅絕望,令人心寒。

您會...?

我一定要做特首!

引用:
原帖由 2015627 於 2017-4-19 05:14 AM 發表

軟接軌係雙贏之局,兩方面都希望有依個結果
萬一出現硬接軌局面,最大原因應係政治因數
其實大部份香港人都明白,只是少部份人唔知係白痴定無腦,玩政治玩到過晒界,以為自己點玩都得,又唔知自己有幾多本錢。

引用:
原帖由 68924 於 2017-4-14 08:05 AM 發表
點睇?
香港冇玩完的一日, 只會打回原形, 即是做回漁港!! 只要有黃C一日, 好快會成功!!! 恭喜香港,賀喜香港!!

引用:
原帖由 68924 於 2017-4-14 08:05 AM 發表
點睇?
你應該改改題目,係“香港泛民有幾快玩完”。香港有阿爺照,點會玩寶

引用:
原帖由 daimonster 於 2017-4-15 10:52 PM 發表

不如你講下香港有邊辧比其他地方有活力,有生命,有競爭力性?
只要有奶粉,金舖,藥房,香港不滅。

引用:
原帖由 看天挖地 於 2017-8-1 02:13 PM 發表
以前叫人亞燦,現反比人叫港燦
亞燦係指低能既大陸人,大陸人叫人港燦, 即係話港人好似大陸人甘低能....... 大陸人真係太有智慧

廿年前

黃絲死,香港生!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]