• 瀏覽: 6,018
  • 回覆: 44
+2
應該承辦商要請外勞時學習了解及講解清楚地方文化及語言溝通及工作要求及工作環境及情況及增加工作訓練 課程 外勞應該要了解香港文化及語言溝通及工作環境及香港法律制度及工作要求及情況及主動報名參加出席訓練班

引用:
原帖由 wkc1999 於 2017-4-13 01:05 AM 發表
收撚皮啦,係時候找數啦,劉吊麗。
捐完一個月扮失憶

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2017-4-12 11:56 PM 發表
咁佔中3儍搞亂香港,咁佢地要坐幾多先啱比例
黃色代表會話重判社會服務令

捐一半人工呢?

政府認為特赦後 可能再搞比67暴動更大 更暴力 我覺得佔領行動唔算暴力 比平靜 佔領者只係靜坐 冇激進行為 警察強行清場 雖然係違法行為 而部份令公眾不便及剝削使用權利及影響公眾 阻塞交通 阻礙通道 但冇到影響香港經濟運動及搞到宵禁 警察過份暴力 濫用胡椒噴霧 橡膠子彈 冇打鬥及對抗行為 就用胡椒噴霧及橡膠子彈

有人會利用玩具槍及水槍及玩具電動槍及BB槍及迷你模型槍改裝成真槍實彈武器並入侵軍事電腦偷取最新研發軍火武器作改裝標準

引用:
原帖由 tommylch886 於 2017-4-19 07:52 AM 發表
捐一半人工呢?
疑/傳 數已走

引用:
原帖由 JETSO500 於 2017-4-18 07:56 AM 發表

黃色代表會話重判社會服務令
已經玩完了。

泛民已經成為香港發展的最大障礙!

引用:
原帖由 超能量 於 2017-7-26 05:58 PM 發表
泛民已經成為香港發展的最大障礙!
好彩 DQ 左魚旦麗

引用:
原帖由 神之手raymond 於 2017-4-12 10:59 PM 發表
要判死刑,先合理呀小麗老千,問題有無人做,罰得重打埋落成本,咁柒簡單道理,你作為老千都唔識咩
劉小麗博士講野真係語無倫次

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]