• 瀏覽: 4,150
  • 回覆: 36
引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-12 22:26 發表
肥仔其實有骨氣,與其做別人的從屬國,跟尾狗,何不自己有骨氣,站起來不靠人。
喜歡政府配給的人,快移民去。
去到人人有屋有工有女扑!
同意,呢的先系真男人。

肥仔金本來最應做是七、八成倒向大陸,但留少許餘地給美國方便討價還價, 其實以大陸一貫行事方式,他不完全背叛大陸、大陸即留有他兄長做副選,也不會搞他取代他,但他缺乏安全感,怕大陸控制,先清國內親中派、再在國外搞刺殺,同時他又害怕美國民主他,結果兩頭唔到岸,現在習總在美應和侵侵極可能達成一定枱底交易,佢再玩自卑自大綜合症有幾多年人做都有問題.

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-13 12:44 AM 發表

肥仔金冇得揀。走投無路,唔通投降乎?
放棄核武,又冇石油,邊個理佢?

留名

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2017-4-13 02:23 AM 發表
肥仔金本來最應做是七、八成倒向大陸,但留少許餘地給美國方便討價還價, 其實以大陸一貫行事方式,他不完全背叛大陸、大陸即留有他兄長做副選,也不會搞他取代他,但他缺乏安全感,怕大陸控制,先清國內親中派、再在 ...
有強權,無真理,最重要是有核武,本來歷史上,朝鮮都是中國從屬國,要聽中國話,連朝鮮女人都要獻出來給中國歷朝貴族淫慾,現在有了核武,誰還敢小看小小的朝鮮?

如果他有足夠的瘋狂那條隧道該已經挖到首爾了....

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-13 03:44 發表

放棄核武,又冇石油,邊個理佢?
唔系完全冇用,美國勢力又行近一步。

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-14 09:36 PM 發表

唔系完全冇用,美國勢力又行近一步。
放棄核武肯定無人理佢做土皇帝。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-15 20:06 發表

放棄核武肯定無人理佢做土皇帝。
放棄核武就是放棄生存。

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-4-15 08:26 PM 發表

放棄核武就是放棄生存。
發展核武先係死路一條。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-4-15 20:27 發表

發展核武先係死路一條。
睇下點?

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-4-12 04:57 PM 發表
証明金正日冇選錯繼承人,如禪位於金正男,北韓將會如何?
將會開放北韓,一車一車炮兵遊行團,同十幾二十年前東莞一樣

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-4-14 09:59 AM 發表

有強權,無真理,最重要是有核武,本來歷史上,朝鮮都是中國從屬國,要聽中國話,連朝鮮女人都要獻出來給中國歷朝貴族淫慾,現在有了核武,誰還敢小看小小的朝鮮?
咁香港洗唔洗籌旗買番幾支核彈等大陸唔好睇少香港

唔好擁有一D同你身份唔襯既野,唔好以為好威,其實只會帶泥殺身之禍

引用:
原帖由 你個章 於 2017-4-16 13:48 發表
唔好擁有一D同你身份唔襯既野,唔好以為好威,其實只會帶泥殺身之禍
薩達姆同卡達菲聽你話。死得好粉肉酸。

我估老美唔敢郁北韓。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]