• 瀏覽: 1,855
  • 回覆: 21
個政府都爛晒! 擺明晨早安排失竊,選民資料根本沒必要帶去會場。

之前話將會燒毀所有資料。話口未完即將資料全部呈交給"黑手",令香港人心惶惶。

是「失竊」還是「送禮」? 在監守森嚴下,「不經意」失去,你信嗎?反正我不信了。

親身運料返大陸

真係要送比大陸㩒個制就得啦 紅花會年代咩屌你

引用:
原帖由 ONZ... 於 2017-3-30 03:05 PM 發表
真係要送比大陸㩒個制就得啦 紅花會年代咩屌你
原本就係,但係有人唔識做走咗去報警

引用:
原帖由 sn191939 於 2017-3-30 04:40 PM 發表

原本就係,但係有人唔識做走咗去報警
你真係信攞資料,要抬走成部電腦?

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-3-30 04:52 PM 發表

我起碼唔會咁柒會信兩部電腦係會自動失蹤囉

引用:
原帖由 sn191939 於 2017-3-30 04:56 PM 發表

我起碼唔會咁柒會信兩部電腦係會自動失蹤囉
邊個信兩部電腦會自動失蹤?

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-3-30 10:40 PM 發表

邊個信兩部電腦會自動失蹤?
你咪話呀,好可能擾攘咗一輪,最後警察用呢個解釋,然後close file

引用:
原帖由 KK21 於 2017-3-30 12:38 PM 發表
個政府都爛晒! 擺明晨早安排失竊,選民資料根本沒必要帶去會場。

之前話將會燒毀所有資料。話口未完即將資料全部呈交給"黑手",令香港人心惶惶。

是「失竊」還是「送禮」? 在監守森嚴下,「不經意」失去,你信 ...
嘿嘿!選民資料好大禮?
政府要的話,全港七佰萬人嘅個人資料都可以隨時送晒上大陸都冇人知,駛乜用埋D咁on9嘅方法?

[ 本帖最後由 百厭超人 於 2017-3-31 09:53 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

WC 智商有限,不要要求太高
引用:
原帖由 百厭超人 於 2017-3-31 09:49 AM 發表

嘿嘿!選民資料好大禮?
政府要的話,全港七佰萬人嘅個人資料都可以隨時送晒上大陸都冇人知,駛乜用埋D咁on9嘅方法?

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-3-30 04:52 PM 發表

我地d所謂個人資料早就俾人賣來賣去唔知幾多手啦,網絡時代講私隱笑死冇命賠

無咗咪無咗囉!有乜咁大件事,乜仲有人覺得自己嘅個人資料係秘密咩?白0痴。

WHY你唔去幫手查下單野?
係度玩討論區有用?

呵呵, 又關CY事?

係唔係要CY通宵去摷垃圾桶揾電腦先啱呀?

引用:
原帖由 百厭超人 於 2017-3-31 09:49 AM 發表

嘿嘿!選民資料好大禮?
咪就係.

講真, 大家要驚就驚係黃絲/港毒L/老美特工拎左去唔知做咩好過.

主題標籤 #梁振英
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]