• 瀏覽: 21,227
  • 回覆: 206
  • 追帖: 5

政協副主席高級些!?

挑撥離間的報道。

CY 真係一級戰將
快,狠,準

引用:
原帖由 與民為敵 於 2017-3-29 09:03 AM 發表
【777票當選】【本報訊】林鄭月娥當選特首後第二日,隨即與現任特首梁振英暴露分歧。她昨稱希望與現屆政...

http://static.apple.nextmedia.com/images/apple-photos/video/20170329/392pix/1490729419_eaea.jpg
...
你識條鐵咩!尼招至高!林鄭俾人叫CY2.0, 依家CY同佢好似對着幹,令人覺得佢同CY好唔同,CY2.0不攻自破。再者,現政府醜人做盡,俾新政府一個改善好環境,嗰啲白痴評論員好收皮啦,咁都睇唔到,唔怪得之前以為薯片會贏,質素真低!

689早走早著

之後取消左tsa後啲,家長又賴無操練學唔到野同無目標,問題無止境咁繼續!

689 嘅政法智慧真算高
反正都俾班傻仔鬧
不如留返個功德俾 777 攞好過啦
引用:
原帖由 與民為敵 於 2017-3-29 09:03 AM 發表
【777票當選】【本報訊】林鄭月娥當選特首後第二日,隨即與現任特首梁振英暴露分歧。她昨稱希望與現屆政...

...

引用:
原帖由 曹木各 於 2017-3-29 10:01 AM 發表
689 大戰 777 ,五毛會幫邊便
對人不對事?

CY very good.自己任內自己管。

777 呢次真係柒左

引用:
原帖由 百李挑一 於 2017-3-29 10:05 AM 發表

對人不對事?
C兄,
同佢認真你便輸了

林鄭仲係未夠火侯,佢應該先同現屆政府溝通過,有左默契,先至 向外界發放想同現屆政府商量擱置BCA嘅消息,而唔係衝口而出,除非佢同CY扯貓尾,一個白臉,一個黑臉,咁又唔同講法.

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2017-3-29 09:43 AM 發表
CY 真係一級戰將
快,狠,準
平佔中,除暴亂港獨 L 灰飛煙滅

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]