• 瀏覽: 1,895
  • 回覆: 15
香港電台報道:美國聲稱;西環干擾香港特首選戰,將影響“美港關係法”。so what?

制裁香港?終止某些港美交流和合作?

但凡恫嚇,必有本錢,例如媽咪對孩子說;你未做好功課,唔畀睇電視。

美國憑什么?香港會因此而損失了什么?。向黎智英制水?不支持反中亂港集團?正式色厲而內荏!

哈哈哈!
冇料大傻瓜,
自顧還不暇,
猶充賊阿爸!

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-3-29 09:02 AM 發表
香港電台報道:美國聲稱;西環干擾香港特首選戰,將影響“美港關係法”。so what?

但凡恫嚇, ...
美國人何曾尊重過對任何一國的關係法?

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-3-29 09:02 AM 發表

但凡恫嚇, ...
搬走麥記等你地冇薯條食,好大劑喎!

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-3-29 11:22 AM 發表

搬走麥記等你地冇薯條食,好大劑喎!
港區麥記賣左俾中資啦喎。

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2017-3-29 12:51 PM 發表

港區麥記賣左俾中資啦喎。
少睇時事,失禮晒🙏

咁咪唔賣蘋果手機、花旗蔘、藍莓…俾香港人囉

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-3-29 01:23 PM 發表

少睇時事,失禮晒🙏

咁咪唔賣蘋果手機、花旗蔘、藍莓…俾香港人囉
Simon

引用:
原帖由 白沙灣 於 2017-3-29 01:27 PM 發表

Simon
打賭輸咗俾靚女,話明輸咗就將個名掉轉寫,所以唔好叫我做Simon,係Nomis,

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-3-29 13:33 發表

打賭輸咗俾靚女,話明輸咗就將個名掉轉寫,所以唔好叫我做Simon,係Nomis,
糯米氏先生!

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-3-29 15:52 發表

糯米氏先生!
好彩我冇賭,輸咗變成knarf。唔系咁多人識讀也!

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-3-29 03:58 PM 發表

咁咪又同人賭詐諦輸多次咪可以由"旮旯夫"回復番"法蘭奇"囉,死蠢!

引用:
原帖由 神經箭 於 2017-3-29 03:58 PM 發表

如果有人姓''廖"名"標"就千祈唔好同人賭嘞!
Bill Liu 同埋埋Liu ,Bill都一樣

引用:
原帖由 zhangduan 於 2017-3-29 17:24 發表

咁咪又同人賭詐諦輸多次咪可以由"旮旯夫"回復番"法蘭奇"囉,死蠢!
最怕第二次又贏,迫住繼續夾甩衭。

早晨

其實幾好呀………
終止某些港美交流和合作?
我其實真係唔係好知道因呢條法而合作有啲咩。

箭哥

我777回歸
,好久不見

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]