• 瀏覽: 2,574
  • 回覆: 30
+3
引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-26 07:02 PM 發表
大學生先至係香港主人翁
大學生=堆田廢物

應該用垃圾袋包住佢,要比錢先準掉.......

嘩~~真系理直氣壯到呢??咁其餘幾間點呀~~??

777要去同石大暴徒解釋點解要拆石大反共基地, 改建為公屋
引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-26 07:01 PM 發表
柒柒柒眼中只有西環,完全無視香港大學生,從來都無盡全力爭取大學生支持及認同,需知大學生乃係香港棟樑,社會未來主人翁,林鄭如果仲吾去謝罪,得吾到大學生原諒,佢仲有咩資格做特狗? 你吾好以為自己係土皇帝,你 ...

唔使激成咁嘛!!!

俾D修養好唔好!!!

大學生...咁樣做棟樑???

香港大學生=垃圾

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-26 07:02 PM 發表
大學生先至係香港主人翁
咁香港實仆街

真心說我是十分佩服樓主。選前日日追擊林鄭替曾生做勢,現在林鄭當選,曾生正主兒還要先睡幾日沉澱一下,樓主卻休息也不用,繼續發炮,確實令人佩服

引用:
原帖由 DaiNippon64 於 2017-3-26 07:01 PM 發表
柒柒柒眼中只有西環,完全無視香港大學生,從來都無盡全力爭取大學生支持及認同,需知大學生乃係香港棟樑,社會未來主人翁,林鄭如果仲吾去謝罪,得吾到大學生原諒,佢仲有咩資格做特狗? 你吾好以為自己係土皇帝,你 ...
大學雞入世未深,只信表面, 容易呃

引用:
大學生先至係香港主人翁
第日香港由佢哋揸fit...所以。。。。睇下我個網名

又呃一post

大學生掘馬路掟磚完,,有冇去路政署度謝罪..?

香港Jackpot

附件

maxresdefault.jpg(456.85 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]