• 瀏覽: 67,702
  • 回覆: 407
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 回到未來時 於 2017-3-25 08:26 PM 發表

冇錯,好似陳方安生咁,不過佢人格重衰過陳方安生好多!
最乞人僧係陰陰濕濕。疑似扮資深政務官發公開信篤林鄭。

又疑似吹常秘逃亡潮。

論壇上自己政綱唔講一味攻擊林鄭。真係好差下。

証明果1200人不能代表香港人

引用:
原帖由 henry狂牛 於 2017-3-25 08:20 PM 發表
林病當選實在是好事,大家又可以繼續網上互屌,5毛畜收入得到保證
侵侵話閂你地主人肥佬黎水喉,你地美毛畜會唔會過檔做五毛畜?

引用:
原帖由 回到未來時 於 2017-3-25 08:26 PM 發表

冇錯,好似陳方安生咁,不過佢人格重衰過陳方安生好多!
佢毫無建樹,只係PR做得相當出色呃like, 奈何香港無腦既人實在太多

引用:
原帖由 richardli008 於 2017-3-25 08:07 PM 發表
哪林鄭嬴咗一定要攪祝捷大遊行,一百萬人上街支持當選,強勢要泛民毒果黃絲收聲!
吾駛啦!今日泛民班友是銅鑼灣攪遊行反對小圈子選舉結果得幾佰人到場香港人是有智慧ge

引用:
原帖由 lewark 於 2017-3-25 07:46 PM 發表

倒唔倒退都困難。

犯民生存係用政治失敗來滋養。

政府順利施政。犯民就缺乏生存空間。
成班憤表都想香港亂

呢舖一定開831賀一賀佢

又係西環治港,選乜L

引用:
原帖由 ussob 於 2017-3-25 08:34 PM 發表
呢舖一定開831賀一賀佢

引用:
原帖由 lewark 於 2017-3-25 07:46 PM 發表

倒唔倒退都困難。

犯民生存係用政治失敗來滋養。

政府順利施政。犯民就缺乏生存空間。
等同「反清復明」其實只「天地會」搵食口號,主要呃份「議員薪水及政治捐款」

其實1997至2017 呢班人爭取過乜,應該無人講得出;例如
行人過路燈爭取多半秒?
生果金爭取多10蚊?

引用:
原帖由 bubu1228 於 2017-3-25 08:33 PM 發表

吾駛啦!今日泛民班友是銅鑼灣攪遊行反對小圈子選舉結果得幾佰人到場香港人是有智慧ge
班友越做越柒,示威變示弱。。。

林鄭好似遍地產佬果邊😥

引用:
原帖由 嵐槍站 於 2017-3-25 08:31 PM 發表

佢毫無建樹,只係PR做得相當出色呃like, 奈何香港無腦既人實在太多
抹黑,PR表現毒果就玩得最出神入化,每次選舉刀可以拍到有D人收錢去投票,呢D演員咪又係毒果請返黎,毒果背後係美國,美國玩包裝玩抹黑係有一手!不然點去正義咁侵略別人國家,搶奪資源

香港冇希望

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]