• 瀏覽: 4,593
  • 回覆: 72
引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2017-3-25 08:59 PM 發表
點解要同警察申請?香港人有集會自由,支持抗爭到底!
我都係香港人,我都要有我既自由,但你嘅自由影響倒我既自由就唔得。

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2017-3-25 10:03 PM 發表

屎必好智力將軍又夠鐘食藥
琴日佢話見到愛丁堡廣場有17-18萬人撐薯片,睇黎都幾嚴重

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2017-3-25 11:13 PM 發表
佢不嬲都係叫人衝,自己鬆

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2017-3-25 08:59 PM 發表
點解你吾去法庭吊d法官,香港人有言論自由

引用:
你啱啱大陸落泥?定火星落泥?唔識香港法律?

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2017-3-25 11:17 PM 發表

張相唔清楚

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2017-3-25 06:31 PM 發表
特首選舉明天舉行,民間人權陣線今午在沒有向警方申請不反對通知書的情況下,發起遊行及集會,以表達反對小圈子選舉的訴求。下午

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170325/photo/bkn-20170325171728670-0325_00 ...
到時又會話市民自發架啦,好厭

最慘都係啲商舖,一年365日都唔知幾多日可以正正常常做生意

毒果報導為黃絲宣傳禍國殃民

put them jail pls

警方都費鬼事捉,反正都係放人

有人犯法點解唔拉??

引用:
去醫院抗爭啦! 要求食好住好仲實際啦你

引用:
原帖由 CS601P 於 2017-3-25 08:56 PM 發表
根本系故意不向警方申請來谷人數....

預算7000人遊行...攪咁多野去谷人數...但系出來人數一半都無..
2千幾人...即系7000人的1/3....
咁少人.....好羞家呀.....
佢話一千至二千人參加

以民陣一向作大幾倍既往績,我估計三四百人

傳媒話約一百人起步

拘留48小時當坐佐

廢人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]