• 瀏覽: 1,988
  • 回覆: 15
高民意落敗
挾住呢個大光環退休,香港人永遠冇法印証佢日後上任會否做衰野。

人生贏家。

贏到俾人恥笑成世,可以出隻新口味叫恥笑薯片!

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2017-3-25 03:45 PM 發表
高民意落敗
挾住呢個大光環退休,香港人永遠冇法印証佢日後上任會否做衰野。

人生贏家。
你講希拉妮

其實泥廁英都知hea 曾無機會贏.
今次花咁多錢做假民調,
又比錢叫泛民黃色團體吹雞支持,
當然有政冶目的.

1. 突顯林鄭不是小市民支持的理想人選, 只是中央欽點, 在無民意支持之下當選,
為日後黃絲反中及反林鄭, 爭取更多話語權.

2. 假民調和3500人做勢, 是給老細及外國傳媒睇. 做多D國際新聞.

我估林鄭當選後,
泛民會加大力度反中反政府.
不排除有街頭暴動,
來個下馬威, 給林鄭顏色看.

至於hae 曾,
無啦啦做左"提將",
如果敗選後繼續痴住泛民,
無好下場.

經過明日,曾俊華的政治生涯將會完蛋,可能要返老美批薯仔

「薯片就會成為香港人的傳說」

好似百幾年前, 帶英軍登陸港島個水上人陳群 「群帶路」 ?

黃黑偽民調無需睇

如果中央點的是薯片,泛民一樣會棒林鄭

到時會話:全靠林鄭食住689,689才無得盡情作惡

到是會話: 薯片是689的暗棋,所以什麼都不做不錯,待689可能失勢時有替代品

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2017-3-25 03:45 PM 發表
高民意落敗

人生贏家。
咁講呀.
唔怪得泛民永遠是贏家.
挾住民主呢個大光環,
香港人永遠冇法印証民主之後會有幾衰.

傳說中

有條薯片叔

俾人食完,丟佐落垃圾桶

萬載傳訟,可歌可泣

引用:
高民意落敗

人生贏家。
人生condom贏家,飯民好快會搬另一隻condom嚟煲,可能反轉豬肚勁踩hea曾condom

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-3-25 10:38 PM 發表

咁講呀.
唔怪得泛民永遠是贏家.
挾住民主呢個大光環,
香港人永遠冇法印証民主之後會有幾衰.
好多人醒咗,留番班白痴繼續發民煮夢

高民意?妄想症又發作

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]